Fogdegatan 3

Fogdegatan 3

Slutpris

2 675 000 kr


Nyvång— Åstorp

Fogdegatan 3


Slutpris
2 675 000 kr

Nyvång— Åstorp

Charmigt och gediget "Gruvhus" i Nyvång!

Varmt välkomna till detta gedigna "Gruvhus" byggt 1920 i Nyvång!

Fogdegatan 3 ligger på en lugn återvändsgata och man parkerar smidigt bilen antingen på den stora uppfarten eller i den stora carporten som byggdes 2012. Vid carporten finns även ett isolerat förråd med utmärkt förvaring. Huset ligger på två samtaxerade fastigheter och den totala tomtytan är 1278 kvm. Huset har tidigare varit uppdelat i två bostäder men är idag helt och hållet en stor bostad om 230 kvm med fem sovrum.

Man kliver in i en rymlig hall med bra förvaringsutrymme. Direkt till vänster har vi den stora tvättstugan utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Till höger har vi HTH-köket som totalrenoverades 2009. Köket är utrustat med inbyggd ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, vask samt stor kyl och frys. Intill köket finns även ett separat skafferi. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar och är utrustat med handfat, toalett, dusch och även separat bastu. Här finns spotlights och golvvärme. Vidare på entréplan har vi det stora matrummet och det stora vardagsrummet som ligger vägg i vägg. Bredvid vardagsrummet har vi sedan ett sovrum med egen toalett. På ovanvåningen finns allrum, klädkammare, badrum samt fyra sovrum.

Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel.

Nyvång är en tätort som tillhör Åstorps kommun som var Skandinaviens genom tidernas största stenkolsgruva. Fogdegatan ligger i ett lugnt och omtyckt område med promenadavstånd till skola, grönområden, bussförbindelser och det är väldigt smidigt att ta sig in till Åstorps centrum på bara några få minuter. Här finns allt från livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral och skolor mm. In till Helsingborg tar man sig via E4:an och det tar cirka 10 minuter. På vägen till Helsingborg, i Ödåkra, har vi det stora köpcentrumet Väla med sitt stora utbud av shopping och restauranger.


Boarea/biarea
230/38 kvm
Driftkostnad
46 950 kr/år
Tomtarea
572 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-08-30

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Fogdegatan såldes av oss 2021-08-30. Se alla våra försäljningar i Nyvång samt även på Fogdegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.