Thalingatan 3 / Nyvång / Åstorp

FINT HUS PÅ OMRÅDETS BÄSTA LÄGE!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
141 kvm
Driftkostnad
29 674 kr/år
Totalareal
1 146 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Thalingatan såldes av oss 2019-11-28. Se alla våra försäljningar i Nyvång samt även på Thalingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyvång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Har ni alltid velat bo i Nyvång med bekvämligheten att smidigt kunna ta er runt och få er vardag att gå ihop så har vi nu detta fina hus i två plan med källare att erbjuda.
På områdets bästa läge med grönskande utsikt från vardagsrummet och sovrummet har vi en fantastisk tomt med stora möjligheter. Idag är det en stor grusuppfart med plats till flera bilar, två skjul till trädgårdsredskap och en stor gräsmatta, härligt för både den stora som lilla familjen att sätta sin egna prägel.

Huset har genomgått en större renovering under 2019 och fått en modern touch med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Huset präglas av smakfulla detaljer och materialval. Hallen är ljus med ett fint klinkergolv som sedan går över till det genomgående parkettgolvet som är enhetligt med golvet på ovanvåningen. På hallens högra sida finner man köket och vardagsrummet som får ett härligt ljusinsläpp och rymd. Här har man tagit ner en bit av väggen och öppnat upp, mycket trevligt. Sociala ytor har skapats men framför allt ett kök som gör det kul att laga mat samtidigt som man kan vara social med gästerna. Köks-ö, stenbänkskiva, bra med förvaring och arbetsytor, ett kök som verkligen har det lilla extra. På andra sidan om hallen finner man det nya helkaklade badrummet som är utrustat med spotlights, dusch och tvättmaskin 2 in 1. Här finns det första sovrummet av fyra där de tre andra är belägna på ovanvåningen. Genom den vackra nybyggda trappan tar man sig upp till andra plan som erbjuder klädkammare, toalett, tre väldisponerade sovrum där två av dem har en klädkammare och det ena har även utgång till balkongen. Balkongen ligger otroligt bra placerad. Möblera, fånga soltimmarna och njut!

Källaren är en rå-källare som inte används mer än att uppvärmningssystemet står där. Stor potential till den nya köparen/na att sätta sin egna prägel.

Nyvång är en tätort som tillhör Åstorps kommun som var Skandinaviens genom tidernas största stenkolsgruva. Thalingatan ligger i ett lugnt och omtyckt område med promenadavstånd till skola, grönområden, bussförbindelser och väldigt smidigt att ta sig in till Åstorps centrum på bara några få minuter som har allt från livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral och skolor. eller in till Helsingborg genom E4:an som tar cirka 10 minuter där man har stora köpcentrumet Väla med sitt stora utbud av shopping.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.