Thalingatan 3

Thalingatan 3

Slutpris

2 100 000 kr


Nyvång— Åstorp

Thalingatan 3


Slutpris
2 100 000 kr

Nyvång— Åstorp

FINT HUS PÅ OMRÅDETS BÄSTA LÄGE!

Har ni alltid velat bo i Nyvång med bekvämligheten att smidigt kunna ta er runt och få er vardag att gå ihop så har vi nu detta fina hus i två plan med källare att erbjuda.
På områdets bästa läge med grönskande utsikt från vardagsrummet och sovrummet har vi en fantastisk tomt med stora möjligheter. Idag är det en stor grusuppfart med plats till flera bilar, två skjul till trädgårdsredskap och en stor gräsmatta, härligt för både den stora som lilla familjen att sätta sin egna prägel.

Huset har genomgått en större renovering under 2019 och fått en modern touch med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Huset präglas av smakfulla detaljer och materialval. Hallen är ljus med ett fint klinkergolv som sedan går över till det genomgående parkettgolvet som är enhetligt med golvet på ovanvåningen. På hallens högra sida finner man köket och vardagsrummet som får ett härligt ljusinsläpp och rymd. Här har man tagit ner en bit av väggen och öppnat upp, mycket trevligt. Sociala ytor har skapats men framför allt ett kök som gör det kul att laga mat samtidigt som man kan vara social med gästerna. Köks-ö, stenbänkskiva, bra med förvaring och arbetsytor, ett kök som verkligen har det lilla extra. På andra sidan om hallen finner man det nya helkaklade badrummet som är utrustat med spotlights, dusch och tvättmaskin 2 in 1. Här finns det första sovrummet av fyra där de tre andra är belägna på ovanvåningen. Genom den vackra nybyggda trappan tar man sig upp till andra plan som erbjuder klädkammare, toalett, tre väldisponerade sovrum där två av dem har en klädkammare och det ena har även utgång till balkongen. Balkongen ligger otroligt bra placerad. Möblera, fånga soltimmarna och njut!

Källaren är en rå-källare som inte används mer än att uppvärmningssystemet står där. Stor potential till den nya köparen/na att sätta sin egna prägel.

Nyvång är en tätort som tillhör Åstorps kommun som var Skandinaviens genom tidernas största stenkolsgruva. Thalingatan ligger i ett lugnt och omtyckt område med promenadavstånd till skola, grönområden, bussförbindelser och väldigt smidigt att ta sig in till Åstorps centrum på bara några få minuter som har allt från livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral och skolor. eller in till Helsingborg genom E4:an som tar cirka 10 minuter där man har stora köpcentrumet Väla med sitt stora utbud av shopping.


Boarea
141 kvm
Driftkostnad
29 674 kr/år
Tomtarea
1 146 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Thalingatan såldes av oss 2019-11-28. Se alla våra försäljningar i Nyvång samt även på Thalingatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.