Yrvädersgatan 6

Yrvädersgatan 6

Slutpris

2 895 000 kr


Ödåkra— Helsingborg

Yrvädersgatan 6


Slutpris
2 895 000 kr

Ödåkra— Helsingborg

FINT KEDJERADHUS I TVÅ PLAN I POPULÄRA ÖDÅKRA!

Välkomna till Yrvädersgatan 6, kedjeradhus om 117 kvm fördelat på två plan i populära Ödåkra!

Bostaden erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Genomgått en större renovering under 2017, se under fliken "Utförda renoveringar".
Första plan är fördelad på en rymlig hall som ligger öppet mot köket med dimbara spotlights. I hallen ligger det ett fint klinkergolv som sedan går över till det genomgående laminatgolvet som även är lagt på ovanvåningen. Köket är modernt inrett med smakfulla detaljer och materialval. Vita högglans luckor tillsammans med en mörkare bänkskiva och kakel. Ett kök med all utrustning man kan tänkas behöva för att få till lyckade middagar som går i rostfritt och plats till minst fyra stolar med tillhörande bord. I anslutning till köket finner man grovköket som är praktiskt inrett med arbetsbänk, vask, skåp, tvättmaskin och torktumlare.

Det finns ett badrum på vardera plan, där det ena är inrett med dusch och det andra badkar, praktiskt! På bottenplan är det helkaklat i ljusa och mörka nyanser och i de andra är det klinkergolv.
Vardagsrummet är ljust som erbjuder trevliga umgängesytor som sedan tar en ut till baksidan. Trevligt att kunna öppna upp på sommaren och förlänga rummet.

Ovanvåningen är de privata rummen samlade, fyra väldisponerade ljusa sovrum med plats till säng och förvaring. Det finns även en klädkammare här uppe som där nere, bra med förvaringsutrymmen.

En mycket välskött baksida som framsida, här spenderas många timmar. På baksidan är det stenlagt som sedan går över till gräsmatta, en storleksmässigt bra tomt för familjen med barn. Det finns ett förråd här också, bra att kunna förvara sina trädgårdsredskap. Placeringen av tomten är väldigt bra då det inte finns direkt närliggande byggnader på baksidan. En mysig idyll!

Ödåkra är lugnt och oerhört populärt vilket man förstår när man kommer dit, man har allt som ens vardag kan tänkas behöva inom promenad/cykelavstånd. Stora shoppingcentrumet Väla med 200 butiker, stora livsmedelsbutiker, tandläkare, vårdcentral, apotek och skolor. Det finns mysiga grönområden med trevliga promenadslingor. Kommunikationen är väldigt god med bra bussförbindelser och en tågstation som gör det enkelt för er att färdas vidare vilket det även är med bil då man snabbt kommer ut på motorvägen.


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
35 000 kr/år
Tomtarea
171 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-11-02

Mäklarhuset Helsingborg

Denna kedjehus på Yrvädersgatan såldes av oss 2020-11-02. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Yrvädersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.