Skogsdungegatan 3c / Ödåkra / Helsingborg

Markplanslägenhet med stor altan i söderläge!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 794 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogsdungegatan såldes av oss 2020-07-04. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Skogsdungegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ödåkra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna mycket trevliga markplanslägenhet med stor altan i söderläge!

Dessa husen byggdes av BoKlok 2012 och är väldigt välplanerade med öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Man kliver in genom egen ytterdörr in till hallen med bra utrymme för att hänga av sig ytterkläderna och skorna. Direkt till vänster har vi det stora badrummet där det förutom dusch, toalett och handfat även finns egen tvättmaskin och torktumlare. Vidare har vi köket som är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, vask samt kyl/frys. Det är öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet och rummen delas av med utrymme för en matplats. Sovrummet är även det stort och rymmer en dubbelsäng. Sovrummet har även en stor separat walk-in-closet! Från vardagsrummet har man utgången till den stora träaltanen i soligt söderläge. På altanen finns utrymme för både en sittgrupp och soffa. En riktigt trevlig uteplats!

Här bor man i ett lummigt och tryggt kvarter i en bostadsrättsförening med god ekonomi. I avgiften ingår värme, vatten, el, kabel-tv, bostadsrättstillägg samt en parkeringsplats. Ett mycket billigt och bra boende! Man bor med närhet till Väla köpcentrum och allt som det har ett erbjuda, Nordic Wellness, mataffärer m.m. Man bor även på promenadavstånd till Ödåkra tågstation.

Missa inte denna bostaden. Hör av dig redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ödåkra

Ödåkra ligger ca 8km norr om Helsingborgs centrum. Närheten till Helsingborg har gjort orten väldigt populär. Ödåkra består av blandad bebyggelse, det är grönt, lugnt och barnvänligt.

Nöje

I Ödåkra ligger Väla Köpcentrum. Det är ett av Sveriges största köpcentrum med sina 200 butiker. Här finns allt från restauranger och cafèer, trendiga lokala butiker till stora internationella butikskedjor. Det finns även IKEA, större sportbutiker, elektronik och livsmedelsbutiker, systembolag mm på samma område. Den gamla spritfabriken i Ödåkra har på senare år fått nytt liv. Här samsas olika butiker och cafèer, och det har blivit en självklar samlingspunkt för många Ödåkrabor. Det är också väldigt nära in till Helsingborgs city med stadens stora utbud av restauranger, cafèer, teater och musikarrangemang.

Fritid

Området inbjuder till en aktiv fritid. Förutom Toftavallen, som främst används för fotboll, finns även en sporthall för tennis och ett ridhus. Det finns en bouleförening och scoutkår. I närheten av Gläntaskolan och vid fotbollsplanerna, ligger ett sk Bootcamp-utegym. Det finns skog och naturreservat, Väla naturreservat, där det finns alla möjligheter till olika fritidsaktiviteter såsom cykling, löpning och rofyllda promenader.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Det finns en tågstation och goda bussförbindelser. Ödåkra ligger i anslutning till motorvägarna E6/E20 och E4.

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor och två F-9 skolor; Gläntanskolan och Svensgårdsskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.