Flybjärsvägen 20

Flybjärsvägen 20

Slutpris

3 990 000 kr


Påarp— Helsingborg

Flybjärsvägen 20


Slutpris
3 990 000 kr

Påarp— Helsingborg

VÄLDIGT FINT HUS PÅ HÖRNTOMT I POPULÄRA PÅARP!

FÖRBESIKTIGAT MED DOLDA-FELFÖRSÄKRING!

Nu kan vi stolt presentera Flybjärsvägen 20 som är ett ypperligt tillfälle för er som söker ett fantastiskt fint hus som ligger på områdets bästa läge i populära Påarp, hörnläge!

Huset har genomgått en större renovering under de senaste åren, ett hus som det enbart är att flytta direkt in i.

Från att parkerat i garaget eller på uppfarten som har plats till två bilar stiger ni in i en ljus och rymlig hall med det genomgående parkettgolvet som sedan leder en in till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här bildas en härlig rymd och ger ett fantastiskt ljusinsläpp som erbjuder stora sociala umgängesytor och mysfaktor på hög nivå från kaminen. Att kunna socialisera sig med sällskapet samtidigt som man lagar en god middag ger verkligen en vardagslyx. Ett kök som gör det kul att laga mat med en köksbänk som ger extra bra arbetsytor, god förvaring i över och underskåpen. Från köket och ena sovrummet når man trädäcket på husets baksida, ett stort trädäck med plats till möblemang. Det finns en gäst-wc och ett helkaklat fint badrum på första plan vilket det även gör i källaren fast där har man inrett badrummet till ett spa istället med dusch och spa-bad. Idag finns det tre sovrum som är väldisponerade och belägna på samma plan men det kan bli ett fjärde rum i källaren om tonåringen vill ha sin egna ingång utifrån som idag används som verksamhet. Källaren är inredd och renoverats med omtanke som det fina genomgående klinkergolvet. När man stiger ner möts man av en öppen stor yta som idag är inrett till ett tv-rum. Vidare in har man gäst-wc och det väldigt fina spa:et med smakfulla kulörer på kaklet. Praktiskt och fräsch tvättstuga med arbetsbänk och förvaring.

På Flybjärsvägen bor ni bekvämt med närhet till skola, livsmedelsbutik som Ica Nära Handlarn, vårdcentral, Vasatorps Golfklubb, bussförbindelser, tågstation och enkelt att ta sig in till Helsingborg eller ut på E6:an. Här får barnen en lugn och trygg uppväxt.


Boarea/biarea
113/113 kvm
Driftkostnad
26 160 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-09-23

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Flybjärsvägen såldes av oss 2020-09-23. Se alla våra försäljningar i Påarp samt även på Flybjärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.