Fridas gata 122

Fridas gata 122

Slutpris

4 000 000 kr


Ramlösa— Helsingborg

Fridas gata 122


Slutpris
4 000 000 kr

Ramlösa— Helsingborg

Hemtrevligt 1-1/2 plansparhus med en fantastisk trädgård i västerläge i omtyckta Ramlösa!

Snart ges möjligheten att förvärva detta hemtrevliga parhus i två plan om 119 kvm som har en fantastisk och väl omhändertagen trädgård på hörnläge som blommat fram genom åren och ligger i ett soligt västerläge, välkomna till Fridas Gata 122!

Huset fördelar sig på en ljus inbjudande hall med det fina laminatgolvet som letar sig in i köket tillsammans med tapeter på väggarna. Här finns god plats till att hänga av sig och möjlighet att sätta in mer förvaring. I anslutning till hallen finner man badrummet som renoverades år 1993 i neutrala kulörer som är utrustat med dusch och grovköket vägg i vägg som är praktiskt inrett med arbetsbänk med vask, nyare skåp ovanför rån 2016, tvättmaskin, torktumlare (Miele från år 2020) och utgång till gaveln på huset.

Köket renoverades år 2016 i en modern stil med hög kvalité där allt är genomtänkt i minsta detalj för att höja matlagningsglädjen. Vita köksluckor med silverhandtag som bryts av med den exklusivare bänkskivan i Bohusgranit grå. Blankslipad för att slippa underhåll och som gör den mer tålig mot fläckar. Bekvämligheter i köksinredningen som att kunna öppna vaskskåpet med knäet för att underlätta när man har händerna fulla, strategiskt utplacerade eluttag till diverse köksmaskiner, kompositvask i en bra storlek och en kran där man kan dra ut fronten för att enkelt kunna skölja av ugnsplåtarna. Från köket har man öppnat upp en bit av väggen intill vardagsrummet för att få ett bättre ljusinsläpp och en trevligare planlösning. Luftigt vardagsrum som fylls med härligt ljusinsläpp och skapar lättmöblerade ytor till soffgrupp och matbord. På sommaren står dörren på glänt ut mot trädäcket som förlänger rummet. Hörntomt med en fantastisk trädgård som blommat fram genom åren och ligger i ett soligt västerläge på baksidan. Här finner man ett förråd, perfekt till trädgårdsredskapen. Fram med utemöblerna, på med grillen och bjud hem vännerna och njut!

Trevlig planlösning där de sociala umgängesytorna finns på första plan och samtliga sovrum placerade på ovanvåningen. Tre sovrum i bra storlekar, klädkammare och ett badrum som renoverades år 1994 i neutrala kulörer som är utrustat med badkar.

På Fridas gata bor man i ett lugnt och tryggt område med väldigt god service och kommunikation inom kort avstånd som underlättar er vardag som busshållplats, livsmedelsbutik, skolor, dagis, Ramlösa Brunnspark, träningsanläggningar med padel/gym, pizzeria och bensinstation. Man förstår att många barnfamiljer söker sig hit och att föräldrarna bor kvar efter att de flyttat hemifrån. Färdas ni med bil så ingår det en parkeringsplats till bostaden via samfälligheten och ni kan smidigt ta er ut på 111:an, E4 och E6:an.


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
36 078 kr/år
Tomtarea
283 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-05-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna parhus på Fridas gata såldes av oss 2022-05-19. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Fridas gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.