Hårlemans Allé 17

Hårlemans Allé 17

Slutpris

1 635 000 kr


Ramlösa— Helsingborg

Hårlemans Allé 17


Slutpris
1 635 000 kr

Ramlösa— Helsingborg

Marklägenhet i soligt och insynsskyddat läge med tre sovrum. Renoverad 2016/17!

Äntligen är en av enplans marklägenheterna till salu i HSB Brunnsparken!

Lägenheten ligger i sydvästläge vilket betyder att man har sol från middag till kväll, perfekt läge med minimal insyn. Lägenheten renoverades årsskiftet 2016/17 med nytt badrum, ny gästtoalett och nytt kök.

Man kliver in i en ljus hall med plats för både att hänga av kläderna eller förvaring i byrå. Direkt till vänster har vi den renoverade gästtoalett med modernt klinkergolv och kakel. I taket finns infällda spotlights med dimmerfunktion, Planlösningen är optimal och till höger från hallen har vi alla lägenhetens tre sovrum, separerat från sällskapsytorna. Badrummet är stort och här är det liknande modernt klinkergolv och kakel som på toaletten. I badrummet finns badkar med dusch, handfat, toalett, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Även här finns det infällda spotlights med dimmerfunktion, men även golvvärme. I hallen finns också en klädkammare och ett förråd. Sedan kommer vi till de öppna trevliga sällskapsytorna. Wow! I vardagsrummet som är öppet mot matplatsen och delvis köket så finns det plats både för ett rejält matbord och en stor soffgrupp. Perfekt om man har stora sällskap på besök. Köket är stilrent renoverat i vitt och är utrustat med inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin, fläkt som byttes 2019, samt stor kyl och frys. I köket ligger det klinkergolv och övriga lägenheten ligger det laminatgolv. Från vardagsrummet har man utgången till den stora träaltanen.

Här bor man i en populär och välskött HSB förening. Man bor bara ett stenkast från natursköna Brunnsparken. Ja, man kan faktiskt stå vid porten och kasta sten till parken! Man bor även nära till flera förskolor och Brunnsparksskolan som är en F-5 skola. Det finns gott om parkeringsplatser och även carport/garage man kan hyra. Föreningen har även flera gästparkeringar.

Kort sammanfattat är detta ett perfekt boende för dig som vill bo på ett lugnt område med närheten till naturen. Otroligt skönt att allting är i ett plan med tre bra sovrum. Missa inte denna chansen då marklägenheterna säljs sällan!


Boarea
90 kvm
Avgift
6 790 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2020-05-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hårlemans Allé såldes av oss 2020-05-21. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Hårlemans Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.