Fårögatan 2 / Rydebäck / Helsingborg

Unikt radhus på perfekt läge med underbart ljusinsläpp och fantastisk takhöjd!

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 431 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-07-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på fårögatan såldes av oss 2019-07-21. Se alla våra försäljningar i Rydebäck samt även på fårögatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rydebäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor ni fem minuter från stranden i ett unikt radhus med takhöjd utöver det vanliga! Läget är perfekt på gaveln, och allt är i utmärkt skick, bara att flytta in och njuta.

Denna fina 3 rum & kök upplevs som större än sina 67 kvm på grund av den fantastiska takhöjden på 5,5 m i kök och vardagsrum. Ljusinsläppet är magiskt och hela atmosfären är i toppklass. Vill man ha extra yta, finns det möjlighet att bygga ett loft över antingen köket eller vardagsrummet, tillräckligt stort för att rymma dubbelsäng.

Materialvalen är skandinaviskt ljusa för att ta tillvara på och understryka dagsljuset som flödar in genom de generösa fönsterpartierna. Den fria, öppna känslan förstärks av utgången till den insynsskyddade uteplatsen med trädäck och förråd.

Köket och vardagsrummet är husets sociala mittpunkt, som gjort för trevliga middagar med vänner. Det finns plats för både en större sittgrupp och matsalsmöblemang.

Det större av de två sovrummen ligger avskiljt med direkt närhet till badrummet. I det helkaklade, ljusa och fräscha badrummet finns det förutom dusch, både tvättmaskin och torktumlare. Ovanför dessa finns en praktisk skiva för att till exempel vika tvätt.

Ni bor i närheten av Rydebäcks centrum, med mataffär, blomsterhandel pizzeria och till Rydebäcks station är det inte långt. Här stannar Pågatågen och ni kan ta buss 219 till Helsingborg och buss 220 till Landskrona.

Ett unikt boende på perfekt läge i trivsamma Rydebäck!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rydebäck

Rydebäck ligger vid kusten söder om Helsingborg. Bebyggelsen består till största delen av villor. Det är ett grönt och barnvänligt område, och med stranden inpå knuten och golfbana inom räckhåll är det väldigt attraktivt för de flesta. Det finns ett centrum med butiker och pizzeria, vårdcentral och apotek.

Nöje

I Rydebäck finns det ett antal restauranger, bla Restaurang Tegel och Primo Pizza. Fortuna, en strandkrog, har öppet under sommaren. De goda kommunikationerna och närheten till Helsingborg, gör att man har nära till stadens utbud av kultur, bio, teater, konserter, restauranger mm

Fritid

Rydebäck inbjuder till en aktiv fritid. Läget vid havet, närheten till Rya GK, samt aktiva idrottsklubbar såsom Fortuna FF, Rydebäcks IF och Rydebäcks ryttarförening gör det lätt att vara aktiv på sin fritid.

Kommunikation

Rydebäck har utmärkta kommunikationer. Det finns en tågstation, Rydebäck station, med Pågatåg och Öresundståg samt buss 219 som går mot Helsingborg och buss 220 som går till Landskrona.

Familjeliv

I Rydebäck finns det 2 grundskolor Rydebäckskolan,F-9, samt Rydebäcks Montessoriskola, F-6. Det finns ett par förskolor, bla Vindögatans förskola och Förskolan Blidögatan. Rydebäck är familjevänligt med sina stora grönområden, sandstrand med badbrygga och väl utbyggda cykelvägar som gör det enkelt att ta sig runt inom området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.