Fårögatan 2

Fårögatan 2

Slutpris

1 975 000 kr


Rydebäck— Helsingborg

Fårögatan 2


Slutpris
1 975 000 kr

Rydebäck— Helsingborg

Unikt radhus på perfekt läge med underbart ljusinsläpp och fantastisk takhöjd!

Här bor ni fem minuter från stranden i ett unikt radhus med takhöjd utöver det vanliga! Läget är perfekt på gaveln, och allt är i utmärkt skick, bara att flytta in och njuta.

Denna fina 3 rum & kök upplevs som större än sina 67 kvm på grund av den fantastiska takhöjden på 5,5 m i kök och vardagsrum. Ljusinsläppet är magiskt och hela atmosfären är i toppklass. Vill man ha extra yta, finns det möjlighet att bygga ett loft över antingen köket eller vardagsrummet, tillräckligt stort för att rymma dubbelsäng.

Materialvalen är skandinaviskt ljusa för att ta tillvara på och understryka dagsljuset som flödar in genom de generösa fönsterpartierna. Den fria, öppna känslan förstärks av utgången till den insynsskyddade uteplatsen med trädäck och förråd.

Köket och vardagsrummet är husets sociala mittpunkt, som gjort för trevliga middagar med vänner. Det finns plats för både en större sittgrupp och matsalsmöblemang.

Det större av de två sovrummen ligger avskiljt med direkt närhet till badrummet. I det helkaklade, ljusa och fräscha badrummet finns det förutom dusch, både tvättmaskin och torktumlare. Ovanför dessa finns en praktisk skiva för att till exempel vika tvätt.

Ni bor i närheten av Rydebäcks centrum, med mataffär, blomsterhandel pizzeria och till Rydebäcks station är det inte långt. Här stannar Pågatågen och ni kan ta buss 219 till Helsingborg och buss 220 till Landskrona.

Ett unikt boende på perfekt läge i trivsamma Rydebäck!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 431 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-07-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på fårögatan såldes av oss 2019-07-21. Se alla våra försäljningar i Rydebäck samt även på fårögatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.