Fårögatan 2 / Rydebäck / Helsingborg

Unikt radhus på perfekt läge med underbart ljusinsläpp och fantastisk takhöjd!

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 431 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-07-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på fårögatan såldes av oss 2019-07-21. Se alla våra försäljningar i Rydebäck samt även på fårögatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rydebäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor ni fem minuter från stranden i ett unikt radhus med takhöjd utöver det vanliga! Läget är perfekt på gaveln, och allt är i utmärkt skick, bara att flytta in och njuta.

Denna fina 3 rum & kök upplevs som större än sina 67 kvm på grund av den fantastiska takhöjden på 5,5 m i kök och vardagsrum. Ljusinsläppet är magiskt och hela atmosfären är i toppklass. Vill man ha extra yta, finns det möjlighet att bygga ett loft över antingen köket eller vardagsrummet, tillräckligt stort för att rymma dubbelsäng.

Materialvalen är skandinaviskt ljusa för att ta tillvara på och understryka dagsljuset som flödar in genom de generösa fönsterpartierna. Den fria, öppna känslan förstärks av utgången till den insynsskyddade uteplatsen med trädäck och förråd.

Köket och vardagsrummet är husets sociala mittpunkt, som gjort för trevliga middagar med vänner. Det finns plats för både en större sittgrupp och matsalsmöblemang.

Det större av de två sovrummen ligger avskiljt med direkt närhet till badrummet. I det helkaklade, ljusa och fräscha badrummet finns det förutom dusch, både tvättmaskin och torktumlare. Ovanför dessa finns en praktisk skiva för att till exempel vika tvätt.

Ni bor i närheten av Rydebäcks centrum, med mataffär, blomsterhandel pizzeria och till Rydebäcks station är det inte långt. Här stannar Pågatågen och ni kan ta buss 219 till Helsingborg och buss 220 till Landskrona.

Ett unikt boende på perfekt läge i trivsamma Rydebäck!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration