Frösögatan 3d / Rydebäck / Helsingborg

Stor och välplanerad trerumslägenhet med balkong. Stor hiss från markplan.

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
5 746 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-12-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på frösögatan såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Rydebäck samt även på frösögatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rydebäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Man stiger bekvämt in i den stora hissen direkt från markplan och tar sig upp till fjärde våningen. Väl där så välkomnas man av en stor hall som knyter samman lägenheten. Direkt till höger i hallen finns det stora sovrummet som har en egen separat klädkammare. Även hallen har en egen separat klädkammare/förråd. Badrummet har dusch, handfat med kommod, överskåp och spegel, samt ännu mer överskåp ovanför tvättmaskinen och torktumlare. Mycket bra förvaring. Nästa rum från hallen är det andra sovrummet.

Vidare har vi köket som har öppen planlösning till matplatsen och vardagsrummet. Köket erbjuder gott om förvaring och är utrustat med diskmaskin, fläkt, ugn/spis samt stor kyl och frys. Allt man behöver! Köket har också ett utrymme för en trevlig matplats vid fönster till balkongen. Vardagsrummet är stort och rymmer en stor soffgrupp. Från vardagsrummet har man utgången till balkongen. Dessa balkonger går att glasa in om man skulle vilja göra det.

Här bor man med promenadavstånd till Rydebäck centrum med mataffär, apotek, pizzeria, bibliotek, vårdcentral m.m. Det är också nära till Rydebäcksskolan, Rydebäck tågstation och allt som familjevänliga Rydebäck har att erbjuda som exempelvis idrottshall och fotbollsplan med konstgräs. Rydebäck ett grönt och barnvänligt område, med stranden inpå knuten och golfbana inom räckhåll, vilket gör det väldigt attraktivt för de flesta. De goda kommunikationerna och närheten till Helsingborg, gör att man lätt kan ta del av stadens utbud av kultur, bio, teater, konserter, restauranger mm.

I Rydebäck finns det två grundskolor Rydebäckskolan F-9, samt Rydebäcks Montessoriskola F-6. Det finns ett par förskolor, bl.a. Vindögatans förskola och Förskolan Blidögatan.

Kort sammanfattat är detta en inflyttningsklar lägenhet i närheten av alla bekvämligheter man kan önska. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Rydebäck

Rydebäck ligger vid kusten söder om Helsingborg. Bebyggelsen består till största delen av villor. Det är ett grönt och barnvänligt område, och med stranden inpå knuten och golfbana inom räckhåll är det väldigt attraktivt för de flesta. Det finns ett centrum med butiker och pizzeria, vårdcentral och apotek.

Nöje

I Rydebäck finns det ett antal restauranger, bla Restaurang Tegel och Primo Pizza. Fortuna, en strandkrog, har öppet under sommaren. De goda kommunikationerna och närheten till Helsingborg, gör att man har nära till stadens utbud av kultur, bio, teater, konserter, restauranger mm

Fritid

Rydebäck inbjuder till en aktiv fritid. Läget vid havet, närheten till Rya GK, samt aktiva idrottsklubbar såsom Fortuna FF, Rydebäcks IF och Rydebäcks ryttarförening gör det lätt att vara aktiv på sin fritid.

Kommunikation

Rydebäck har utmärkta kommunikationer. Det finns en tågstation, Rydebäck station, med Pågatåg och Öresundståg samt buss 219 som går mot Helsingborg och buss 220 som går till Landskrona.

Familjeliv

I Rydebäck finns det 2 grundskolor Rydebäckskolan,F-9, samt Rydebäcks Montessoriskola, F-6. Det finns ett par förskolor, bla Vindögatans förskola och Förskolan Blidögatan. Rydebäck är familjevänligt med sina stora grönområden, sandstrand med badbrygga och väl utbyggda cykelvägar som gör det enkelt att ta sig runt inom området.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.