Ängagårdsvägen 10 / Mellan Järrestad och Gladsax / Simrishamn

Stämningsfull länga med lantligt, fridfullt läge

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea/biarea
151/24 kvm
Driftkostnad
35 603 kr/år
Tomtarea
946 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Ängagårdsvägen såldes av oss 2020-06-09. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Ängagårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellan Järrestad och Gladsax är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En ståtlig, stämningsfull länga med fridfullt läge som omgärdas av öppet, lite kuperat landskap med betesmarker, stenhällar och åkermark. Interiört är det högt till tak och inrett med öppen planlösning och med genuina material. Trägolv, kalkstensgolv, putsade väggar, spegeldörrar och uppmurad stentrappa till övre plan. Gjutjärnskamin centralt placerad mellan kök och sällskapsdel. Ett påkostat badrum med antik kommod med stenskiva och dubbla handfat. Trädgården omgärdas av vitputsade murar och höga häckar och här finns även ett gårdshus som är inrett i samma anda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.