Olvonvägen 4 / Rörums strand / Simrishamn

Rymligt, nyrenoverat hus i naturskönt område vid havet

Slutpris
3 575 000 kr
Boarea
152 kvm
Driftkostnad
29 270 kr/år
Tomtarea
746 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Olvonvägen såldes av oss 2019-06-11. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Olvonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörums strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett genomgripande renoverat och tillbyggt hus beläget i natursköna Rörums strand vid vackra Knäbäckshusen. Ett rymligt boende som inretts i en enhetlig stil, med lättskötta ytskikt och med öppna ytor på entréplan. Två nya fräscha bad- och duschrum, fyra sovrum och två allrum fördelar sig jämnt på respektive plan. Stora fasadpartier i glas ger ljus och rymd och man har utgång mot både inglasat uterum, trädäck och balkong i söderläge. Trädgården är lummigt uppvuxen med träd och buskar i tomtgräns, äppelträd och uteplatser. På det stora trädäcket finns platsbyggda bänkar och en uppmurad grill, en mycket trivsam utemiljö.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.