Vilhelmsbergsvägen 74

Vilhelmsbergsvägen 74

Slutpris

4 600 000 kr


Gladsax— Simrishamn

Vilhelmsbergsvägen 74


Slutpris
4 600 000 kr

Gladsax— Simrishamn

Skånelänga med ostört läge längst ut på lilla markvägen. Vilsam utsikt...

Vitputsad skånelänga i vinkel med ett ostört läge som sista hus på lilla markvägen. Här bor du på landet men ändå i anslutning till den charmiga kyrkbyn Gladsax. Detta är ett hem med varm och trivsam atmosfär, gediget inrett med bl.a massiva trägolv, charmiga spegeldörrar, vitputsade innerväggar och två eldstäder. Att bostaden är i ett plan är praktiskt och fördelningen av sällskapsrum och sovrum är smart i vars en ända av längan. En del är inrett med öppet upp i nock, med stora fönsterpartier och utgångar till uteplats och trädgård. Alla praktiska utrymmen finns centralt - toalett, dusch, tvätt och även kök.

Tomten är helt privat och angränsar övervägande till öppen åkermark - ostört med en vilsam utsikt där man ser Simrishamn och havet i horisonten. Det en tomt som verkligen är anlagd för möjlighet till självförsörjning och med häckar och höga träd som ramar in utan att hindra utsikten. Stora valnötsträd, äppel- och päronträd och körsbärsträd. Även hallon, rabarber, svarta vinbär, björnbär, jordgubbar och sparris. Framför allt finns ett stort växthus och en mängd odlingslådor ute som ger bra möjligheter till odling.

Gladsax är en social by och här finns, om inte mitt i byn så i direkt närhet, bl a Gustafs på Österlen, Gårdshotell, Öl & Knäcke och Olaols Gelato. Avstånden är även korta till Simrishamn, havet och fina naturområden som Vårhallen, Bäckhalladalen och Gyllebo.


Boarea
168 kvm
Driftkostnad
71 971 kr/år
Tomtarea
1 087 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-07-12

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Vilhelmsbergsvägen såldes av oss 2024-07-12. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Vilhelmsbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.