Vattenverksvägen 39A

Vattenverksvägen 39A


Smygehamn— Trelleborg

Vattenverksvägen 39ASmygehamn— Trelleborg

Bevarad charm anno 1890!

Varmt välkommen till en av Smygehamns äldsta delar och detta parhus som byggdes 1890. Huset ligger på en helt underbar tomt, där gammaldags rosor samsas med bärbuskar, fruktträd och ett mandelträd! Det finns flera givna uteplatser, antingen du söker skugga under ett träd eller trånar efter solens strålar. Precis utanför köket finns en uteplats i söder, bekväm närhet för morgonkaffet eller grillkvällarna.

Vi tar steget över tröskeln till detta otroligt charmiga hus. Vitputsade väggar, synliga takbjälkar, originaldörrar och knarrande trätiljor - precis som det ska vara! Vardagsrummet är genomgående och möbleras enkelt med soffgrupp i ena delen och matrumsbord i andra. Gjutjärnskaminen pryder ena långväggen och bjuder på såväl mys som härlig värme. Genom fönsterna i både norr och söder ser du den prunkande trädgården.

I köket har man vid renoveringen lyckats bevara den gamla charmen - gammalt möter nytt. Renoveringen utfördes 2015 och i samband med denna drogs nya vattenledningar ända från gatan och in. Luckor i vitt, ett snyggt mönstrat kakel ovan arbetsbänken och vi har både disk- och tvättmaskin. Notera de fina beslagen och vackra takbjälkarna. Fönsterdörrarna leder ut till trädgården i söder.

Badrummet är utrustat med dusch och kaklat i tidlös färgskala. Vi går sedan trappan upp och hamnar i allrummet som idag används som bibliotek och arbetsrum. Även här har vi brädgolv. Sovrummet ligger intill, här slås man av känslan av lugn och ro. Vitmålat brädgolv och flera garderober. Det finns även en praktisk klädkammare.

I trädgården finns en gäststuga om 15 kvm med fyra sovplatser. Även ett förråd för trädgårdsredskap, dynor etc.

När nuvarande ägare besökte huset för första gången uppstod kärlek vid första ögonkastet. Att äntligen ha hittat ett hus med bevarad charm och detaljer som fått stanna kvar genom åren. Är det din tur att bli förälskad? Välkommen på visning.


Boarea/biarea
ca 65/25 kvm
Driftkostnad
31 003 kr/år
Tomtarea
627 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2024-02-24

Mäklarhuset Trelleborg

Denna parhus på Vattenverksvägen såldes av oss 2024-02-24. Se alla våra försäljningar i Smygehamn samt även på Vattenverksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad