Kaprifolvägen 15 / Strövelstorp / Ängelholm

Villa i familjevänliga Strövelstorp

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
140 kvm
Tomtarea
721 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-06-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Kaprifolvägen såldes av oss 2020-06-24. Se alla våra försäljningar i Strövelstorp samt även på Kaprifolvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kaprifolvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar ni boende i ett barnvänligt område? Nu väntar detta enplanshus i renoveringsbehov på en ny ägare! Beläget på hörntomt i lugnt och barnvänligt villaområde i Strövelstorp, här finns stora möjligheter att skapa just ert drömboende. Den perfekta platsen att bo på för en barnfamilj i trevligt bostadsområde med skolan på gångavstånd.

Stor trädgård där barnen kan springa fritt. Med tre sovrum, badrum och ett rymligt vardagsrum, finns här plats för hela sällskapet. Möjlighet finns att skapa ett fjärde sovrum.

I byn finns flera populära idrottsföreningar med sporter så som fotboll, innebandy och bordtennis. Här finns också flera natursköna vandringsleder, som tar start från Örjaparken och sträcker sig mot Utvälinge, där Vegeholms slott passeras längs vägen. Strövelstorp är beläget cirka tio minuter bilvägen från Ängelholm på ena hållet och femton minuter från Helsingborg på andra hållet. Goda bussförbindelser med Skånetrafikens buss 506 i båda riktningarna.

Vill ni bo på ett attraktivt läge i familjevänliga Strövelstorp? Varmt välkomna att boka in er på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.