Repslagaregatan 3

Repslagaregatan 3

Slutpris

4 100 000 kr


Tomelilla

Repslagaregatan 3


Slutpris
4 100 000 kr

Tomelilla

Stämningsfullt gatuhus med karaktär / Högklassiga materialval och omsorgsfullt utvalda detaljer.

Välkommen till detta totalrestaurerade gatuhus, som kombinerar den tidlösa elegansen från förr med bekvämligheter och funktioner som passar dagens livsstil. Huset har en vacker tegelfasad, gedigen gråstensgrund, flaggfönster i behaglig grön ton och en återvunnen 1800-talspardörr i massiv ek vilket ger huset en unik karaktär. Huset ligger centralt men ändå beläget så att man får en helt privat och insynsskyddad oas då trädgården är helt omgärdad av plank, fasader och hög växtlighet. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll, det är exempelvis bara några minuters promenad till tågstation och livsmedelsbutiker.

Allt grundläggande är nytt så som bjälklag, tak, fönster, värmesystem, el-, vatten- och avloppsledningar, vilket ger trygghet och bra komfort. Den vackra tegelfasaden har helt fogats om. Ytterväggar är tilläggsisolerade. Interiören är tidsenlig och stämningsfull där kvaliteten på materialvalen är genomgående högklassig och varje detalj är omsorgsfullt utvald. Samtliga inredningar i kök och badrum är nya, likaså alla ytskikt. Massiva trägolv, golv av slipad komstadsten, fönsterbänkar av kalksten, gjutjärnsradiatorer med slottsvred, svarta vägguttag och strömbrytare från Renova. Två eldstäder, en på vardera plan.

Här finns ett välrustat kök med gott om skåp och väl tilltagna arbetsytor. Platsbyggd inredning upp till tak och mörka linoljevaxade ekbänkar. Köksinredning liksom andra trädetaljer i huset har penselmålats med linoljefärg för att få till det genuina uttrycket. Via glaslucka i köket nås vinkällare med förrum, som är inredd från grunden med vackert tegelgolv och med ett platsbyggt vinställ i massiv ek. För vinentusiasten är detta en dröm.

Gårdshuset är så charmigt med samma vackra tegelfasad och här finns bl.a ett rogivande sommarrum inrett i varma färger och med korkplattor i tak som fungerar både isolerande och ljuddämpande. Trädgården är genomtänkt anlagd med avgränsade planteringar, gräsytor, singelbelagda gångar och uteplatser. Bilplats med fjärrstyrda grindar och elbilsladdare. Praktiska trädgårdsförråd och plats för vedförvaring. Varmt välkommen att boka visning!


Boarea/biarea
110/14 kvm
Driftkostnad
60 146 kr/år
Tomtarea
504 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-23

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Repslagaregatan såldes av oss 2023-07-23. Se alla våra försäljningar i Tomelilla samt även på Repslagaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.