Bryggaregatan 11G

Bryggaregatan 11G

Slutpris

930 000 kr


Asargård - väster— Trelleborg

Bryggaregatan 11G


Slutpris
930 000 kr

Asargård - väster— Trelleborg

Rymlig tvårummare på Asargård!

På Asargård bor man bekvämt med hiss, lättillgängliga utrymmen, möjlighet att hyra parkeringsplats och närhet till centrum. Den fina och välskötta innergården lockar flertalet medlemmar att ta kaffekoppen med sig och umgås.

Välj hissen eller trappan upp till andra våningen och välkommen in! Denna tvårummare om 64 kvadrat har en trevlig planlösning och genomgående fräscha ytskikt. Vardagsrum i öppen planlösning mot matplatsen är den givna samlingspunkten. Matplatsen övergår sedan i kök i vitt med nyare maskiner och gott om skåpsutrymmen.

Hallen är praktisk med goda förvaringsmöjligheter i de tre garderoberna. Hallen leder först till badrummet och vidare till sovrum med klädkammare. Ett rofyllt rum med utgång till balkongen som vetter mot föreningens härliga innergård.

Hissen leder ner i källaren och tvättstugan. Moderna och snabba maskiner gör det enkelt och snabbt att få undan tvätten. Föreningen anordnar med jämna mellanrum aktiviteter för medlemmarna både på gården och i föreningslokalen. Grillkvällar, midsommarfirande och häromåret till och med en minipalmfestival. Här finns dessutom ett gästrum man kan låna om man får besök.

Välkommen till Asargård - centrumnära boende med alla bekvämligheter.


Boarea
64 kvm
Avgift
5 328 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-03-30

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Bryggaregatan såldes av oss 2023-03-30. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Bryggaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.