Frennegatan 2d / Västra Egna Hem / Trelleborg

Bostadsrättsradhus med villakänsla - praktiskt & snyggt med låg månadskostnad!

Slutpris
2 715 000 kr
Boarea/biarea
86/43 kvm
Avgift
4 000 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-12
Bostaden är såld!

Denna radhus på Frennegatan såldes av oss 2020-10-12. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Frennegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Egna Hem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Västra egna hem och Brf Solheden med sina mycket populära bostadsrättsradhus. Att de är så populära beror dels på sin smarta planlösning, det centrala läget i stan och dels på den mycket låga månadsavgiften där både värme och fiber ingår!

På första våningen har vi de sociala ytorna med kök och vardagsrum. Köket är renoverat fräscht i vitt och här ryms matplats för hela familjen. Vardagsrummet har en vacker fiskbensparkett och stora fönster mot trädgårdstäppan i söder. Gästtoalett finns i entrén.

På ovanvåningen har vi tre sovrum, samtliga med parkettgolv och fräscha ljusa väggar. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch. Balkong från stora sovrummet och praktisk hörna för klädkammare eller läshörna.

I källaren finns gott om ytor för förvaring. Från egen ingång har vi även det ultimata tonårsrummet, hemmakontoret eller extra vardagsrum.

För barnfamiljen finns en härlig innergård med lekplats. Skola och förskola på gångavstånd.

Bo med villakänsla i bekväm bostadsrättsförpackning. Ett riktigt kanonboende - praktiskt, snyggt och låg månadskostnad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västra Egna Hem

Villa område på centralt läge med närhet till det mesta.

Nöje

I anknytning till Västra Egna Hem finns en lokalpizzeria, Huses. Bredvid finns Entré som säljer bullar och bakelser från stans alla konditori. Centrum med restauranger och shopping når man med cykel på fem minuter.

Fritid

I området finns ett av Trelleborgs största gym som erbjuder allt från styrketräning till gruppass, löpskola, K2 box(crossfit) och mycket mer. För barnen finns fotboll på Västervångs konstgräsplan. Flaningen är ett naturskönt område som passar bra att promenera, ta en löprunda eller gå med hunden i och det ligger på ett kort avstånd. På vintern åker många skridskor på Flaningen och på Trelleborgen kan man åka pulka så fort snön fallit.

Kommunikation

Från Hedvägen går regionbuss 146 mot Malmö och 181 mot Höllviken. Stadsbuss 2 går med jämna mellanrum mot Högalid och Gislövs Läge med stopp i centrum. Cykelväg mot centrum finns.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Fågelsången och Sockertoppen. I området finns Kattebäckskolan som är en skola för förskoleklass till årskurs 5. Bäckaskolan och Fågelbäcksskolan ligger på kort avstånd och har klasser från förskoleklass till årskurs 9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.