Klörupsvägen 31 B / Gula Gården / Trelleborg

3:a på första våningen på populära Gula gården!

Slutpris
1 170 000 kr
Boarea
79,5 kvm
Avgift
5 457 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på klörupsvägen såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på klörupsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gula Gården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Gula gården och denna genomgående trerummare belägen på första våningen, endast en "halv trappa" upp! Välplanerad bostad med två bra sovrum och rymligt lättmöblerat vardagsrum. Stor inglasad balkong i skönt österläge. Föreningen har nyligen bytt stammar och i samband med detta renoverat alla badrum. Här har vi med andra ord ett nytt och modernt duschrum med tvättmaskin samt separat toalett. I köket finns det gott om förvaringsutrymme bakom de vita luckorna. Matplats för åtminstone fyra personer. Gott om förvaring även i övrigt med garderober i hallen och rymlig klädkammare. I avgiften ingår både fiber och parkeringsplats.

Välkommen till en mycket trivsam bostad i populär förening där flertalet stora renoveringar är gjorda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Gula Gården

Ett stort och trevligt bostadsrättsområde med generösa ytor såväl inne som ute.

Nöje

Rakt över Klörupsvägen finns Restaurang Södans Sportbar och sidan om ligger mataffären som för de flesta trelleborgare nämns som ”Skotten”. Gula Gården har fina uteplatser där man kan grilla och njuta av fint väder. Centrum med ett större restaurangutbud och shopping finns på kort avstånd.

Fritid

Gula Gården har två lekplatser där barnen kan leka och en bandyplan. För de vuxna finns boulebana inne på området. Söderslättshallen, Östervångsstadium och Vångavallen ligger på kort gångavstånd där diverse sporter utövas. Trevliga motionsspår finns i Östervångsparken precis intill. Man bor även granne med Friskis & Svettis.

Kommunikation

Stadsbuss 2 stannar vid Söderslättshallen och går till Gislövs Läge via Centrum. Regionbuss mot Malmö avgår från Hedvägen och Trelleborgs central med pendeltåg mot Malmö finns på cykelavstånd.

Familjeliv

Högalids förskola och Ajgeldingerska Villans förskola finns i närområdet. Nybyggda Västervångsskolan där förskoleklass till årskurs 9 går når man med cykel på mindre än 5 minuter.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.