Nygatan 5B

Nygatan 5B

Slutpris

1 395 000 kr


City— Trelleborg

Nygatan 5B


Slutpris
1 395 000 kr

City— Trelleborg

Otroligt fin och totalrenoverad bostad i Trelleborgs vackraste hus!

Välkommen till Trelleborgs enda bostadsförening, bildad redan 1927 och dess vackra hus som sedermera byggdes 1929 mitt i stan med centrums hela utbud precis utanför porten. Förväntningarna är alltid höga vid besök i denna fastighet, och man blir absolut inte besviken när man träder genom pardörrarna in till denna vackra bostad som totalrenoverats 2017.

Tvårummaren är om hela 65 kvadrat - generös i storlek alltså och känslan av rymd förstärks än mer med den härliga takhöjden. Brädgolven som gick att rädda vid renoveringen har slipats och i övrigt ligger Kährs vitpigmenterade ekparkett. Väggarna är genomgående släta och vitmålade. Höga fotlister, lamprosetter och djupa fönsternischer läggs till listan av bevarade attribut.

Vardagsrummet vetter mot Nygatan, är tämligen kvadratiskt i sin utformning och enkelt att möblera med både matrumsbord och soffgrupp. Två dörrar in till rummet kändes överflödigt, och idén med att sätta en industrivägg i den ena öppningen föddes. Därmed fick man genomgående ljusinsläpp från sovrummet till vardagsrummet.

Sovrummet är lyxigt stort och ligger mot den lugna innergården - lugnt och fridfullt trots att man bor mitt i stan. Inbyggda garderober och plats för än mer förvaring om så önskas. Pardörrarna är pricken över i:t.

Via serveringsgången nås köket med luckor i vitt och bevarat skafferi. Vitt kakel mot mörk bänkskiva. Plats för litet matbord.

I badrummet ligger ett schackmönstrat klinkergolv och väggplattorna är vita. Duschhörna med infällbara glasväggar, kommod, rund spegel samt handdukstork. Praktiskt skåp som komplement till kommoden.

I den möblerbara hallen finns förutom hatthylla en garderob.

Föreningens innergård är ett kapitel för sig. En prunkande oas med flertalet "rum" med sittplatser och grillmöjligheter. Fina planteringar och ett vackert fikonträd i gårdens mitt.

Varmt välkommen till en drömlägenhet mitt i stan!


Boarea
65 kvm
Avgift
3 755 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-01-19

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Nygatan såldes av oss 2021-01-19. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Nygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.