Olivia Nordgrens Gata 4 / City / Trelleborg

Otroligt fin genomgående 1:a mitt i stan

Slutpris
800 000 kr
Boarea
39.5 kvm
Avgift
2 572 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Olivia Nordgrens Gata såldes av oss 2020-06-25. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Olivia Nordgrens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av City är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna otroligt fina och genomgående etta i en av stans vackraste fastigheter! Bostaden är totalrenoverad och helt inflyttningsklar. Fina golv, högt i tak och djupa fönsternischer. Vackra spröjsade fönster ger ett rikt ljusinsläpp.

Genom vackra pardörrar når vi hallen med brädgolv. Till höger finns den bevarade serveringsgången och sedan ett stilsäkert kök med vita luckor och svart bänkskiva. Platsbyggt bord med snygg förvaring för finglasen. Precis utanför köksfönstret finns en av innergårdes fina sittplatser - perfekt för sommarkvällarna.

Badrummet renoverades av fackman 2016. Här är förberett för tvättmaskin.

I allrummet finns ett praktiskt sovloft som frigör golvyta. Som synes får man plats med både matrumsbord och soffhörnan.

Alldeles bedårande fin bostad - belägen mitt i city med en fantastiskt fin innergård. Här har man skapat flera "rum" med sittplatser och grönska.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centralt

I centrala Trelleborg finns ett levande centrum med butiker, restauranger och gröna områden.

Nöje

Ett centrum som erbjuder shopping och restauranger. På sommaren öppnar gamla vattentornet upp sin uteservering med en trevlig miljö intill stadsparken och de frigående fåglarna. Längs med gågatan finns caféer och restauranger med ett brett utbud.

Fritid

Sportaktiviteter i form av bowling, simning, fotboll och inomhusaktiviteter finns på gångavstånd från centrum. I centrum finns träningsanläggningarna Fitness24Seven och Nordic Wellnes. Här lever man enkelt en aktiv livsstil med stora möjligheter till trevliga promenad- och motionsstråk och närhet till havet. För barnen finns trevlig lekplats i Folketspark och här finns även en skatepark och utegym.

Kommunikation - ca 30 minuter till Malmö

Med pågatåget tar du dig till Malmö på 30 minuter. I centrum finns stadsbussar som avgår med jämna mellanrum och tar dig till badstrand, matkedjor och aktiviteter utanför centrum.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Klämman och Näktergalen. Även de fristående förskolorna Maracas och Amico ligger i centrum. Väster om centrum finns Kattebäckskolan, här går årskurserna F-6. Liljeborgsskolan ligger på promenadavstånd från centrum och är en årskurs 4-9 skola. Söderslättsgymnasiet och vuxenutbildning ligger mitt i centrala Trelleborg i en ståtlig gammal byggnad. Här erbjuds 12 nationella program, 5 introduktionsprogram, ett elitfotbollsgymnasium och lokala konståknings-, ishockey och basketgymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.