Ripatorget 1B / Ripatorget / Trelleborg

Inflyttningsklar 3:a på Ripatorget!

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
3 931 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ripatorget såldes av oss 2020-11-04. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Ripatorget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ripatorget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En kort promenad från centrum och Centralstationen ligger Ripatorget och brf Ripacentrum. En välskött och populär förening att bo i, med låg månadsavgift där fiber ingår. Välkommen upp till våning 4, här är man herre på täppan! Vi möts av en hemtrevlig och mysig bostad med genomgående enhetligt golv och vitmålade väggar.

Vardagsrummet går enkelt att möblera med både större matrumsbord och rejäl soffa. Från vardagsrummet nås den första balkongen. Vidare har vi två st sovrum i bra storlek med kök beläget där emellan. Köket är både stilrent och praktiskt med vita luckor och gott om förvaring. Ett matbord för åtminstone fyra får plats.

Varför nöja sig med en balkong när man kan ha två? Från sovrum 2 nås nästa balkong, som precis som den första är i västerläge. Badrummet är helkaklat och fräscht. I hallen har vi hela sex st garderober som pryds av tidstypisk tapet från Josef Frank, som harmoniserar väl med 50-talsbeslagen. En härlig och uppiggande färgklick!

Föreningen har gemensam grillplats och lekställning för barnen. Flertalet renoveringar är gjorda i huset. Det finns hela 11.000 kr i den inre reparationsfonden, som tillfaller köparen. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.