Västra Vallgatan 1 / Centralt - Väster / Trelleborg

Slutpris
1 045 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
5 001 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-04-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Vallgatan såldes av oss 2017-04-05. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Västra Vallgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt - Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trerummare belägen på 5:e våningen i populära Brf Silverskatten i centrala västra Trelleborg. Här finns en stor och nyrenoverad inglasad balkong i öster-söderläge med en härlig utsikt där man skymtar havet över takåsarna. Rymligt vardagsrum och två bra sovrum, samtligt med parkettgolv. Möblerbar hall med stor klädkammare och städskåp. Kök med matplats för ca fyra personer. Badrum med rymlig duschkabin. Kabel-TV och bredbandsanslutning. Lägenheten har fönster åt norr – öster vilket ger ett behagligt och svalt inomhusklimat. I föreningen finns en innergård med ett litet gårdshus som medlemmarna kan utnyttja.

Trelleborg som har goda kommunikationer med lokalbussar nära fastigheten och tågförbindelser mot Malmö, Köpenhamn och Helsingborg är ett lugnt och prisvärt boendealternativ till Malmö. Bostaden ligger ett kvarter från E6/E22.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration