Lidvägen 34B (lgh 8B)

Lidvägen 34B (lgh 8B)

Slutpris
5 695 000 kr

Svinninge— Åkersberga— Österåker— Nyproduktion

Lidvägen 34B (lgh 8B)


Slutpris
5 695 000 kr

Svinninge— Åkersberga— Österåker— Nyproduktion

20 steg från skogen - 20 min från pulsen

VISNING PÅ PLATS - KONTAKTA MÄKLAREN

+ Riskfri nyproduktion – Tillträde från sep 23, eller när det passar dig
+ Riskfri nyproduktion – Avgiften påverkas inte av höjda räntor
+ Riskfri nyproduktion – Försäljningsklausul på din befintliga bostad
+ Samarbete med Nordea - Amorteringsfritt i 5 år upp till 70% belåning
+ Vitpiggmenterad enstavsparkett
+ Fönster ner till golvet
+ Kök från Ballingslöv
+ Stor egen tomt om ca 394 m²
+ Golvvärme
+ Full takhöjd på ovanvåningen
+ Klädkammare eller hemmakontor

Läs mer om projektet i sin helhet på www.lötvägen.se

Välkommen till detta fantastiska tvåvånings-parhus där du kan njuta av en nyproducerad bostads alla bekvämligheter samtidigt som risken det innebär att köpa nytt är utraderad – Du läste rätt, här erbjuder Stadsvillan konceptet Riskfri nyproduktion!*

Husen är ritade av den välrenommerade arkitekten Sandellsandberg. Här erbjuds en modern livsstil kombinerat med en funktionell design och högkvalitativa material. Med stora fönsterpartier, full takhöjd på ovanvåningen och vitpigmenterad enstavsparkett i hela huset, komplett med golvvärmen skapas en behaglig och exklusiv känsla.

Den sociala planlösningen på nedre planet skapar en perfekt atmosfär för umgänge med vänner och familj. Här möts kök och vardagsrum i en öppen planlösning, vilket ger en smidig övergång mellan matlagning och avkoppling. I anslutning till köket finns en rymlig matplats och i vardagsrummet finns möjlighet att inreda för en extra matplats eller en avkopplande loungedel. Köket från Ballingslöv är inte bara en dröm för alla matentusiaster, det är även stilfullt och funktionellt. Här finner du goda arbetsytor, maskinpark från Cylinda och en köksö.

På ovanvåningen finner du ytterligare ett badrum, ett allrum som går att göra om till ett sovrum samt ytterligare tre rymliga sovrum. Ovanvåningen har ett parallelltak med full takhöjd upp till ca 3.6 meter . Ett av sovrummen är ett mastersovrum med egen walk-in-closet försett med fönster som vid behov kan nyttjas som ett hemmakontor.

De stora tomterna med uteplatser ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Med skogen endast 20 steg bort och stadens puls och alla faciliteter inom 20 minuters avstånd får du det bästa av båda världar.

Detta hus är perfekt för dig som vill kombinera en modern livsstil med naturens lugn och ro. Med högkvalitativa material, smarta planlösningar och en stabil förening har du allt du behöver för att leva ett bekvämt och lyxigt liv.


Boarea
123 kvm
Avgift
5 989 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna parhus på Lidvägen såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Lidvägen.

Boka värdering
Sebastian Wallster
Ansvarig mäklare
Talar även English.
Amanda Brommels
Assisterande mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad