Gamla Huddingevägen 449 B

Gamla Huddingevägen 449 B

Slutpris

2 660 000 kr


Örby— Älvsjö— Stockholm

Gamla Huddingevägen 449 B


Slutpris
2 660 000 kr

Örby— Älvsjö— Stockholm

Lugnt & ostört gårdshus med vacker utemiljö -Rymlig renoverad 2:a med balkong - Låg avgift/skuld!

I ett gårdshus i omtyckta och gemytliga Örby finns denna vackra 2:a vänd mot föreningens trevliga och gröna baksida! Här kan du flytta in i en nymålad och fixad 2:a om drygt 60 kvm med stort sovrum, kök med matplats, renoverat & helkaklat badrum och ett stort vardagsrum med utgång till den trevliga balkongen. Nedanför huset finns föreningens mark med gräsytor och planteringar och som passar sig utmärkt att hänga på när sommaren närmar sig och balkongen känns lite för liten.

I samma hus finns förråd en trappa upp som tillhör lägenheten. Att föreningen har 15 p-platser utanför husen är förstås också smidigt för den som har bil. Men precis utanför på Gamla Huddingevägen passerar bussarna relativt ofta som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och Bandhagen och Enskede åt andra hållet. Nära är det också till Södra Stockholms stora tågcentra i Älvsjö. Utanför huset finns också nybyggda lilla torget med en rejäl och välsorterad Hemköp.

Välkommen till den lilla undangömda pärlan i Söderort: Örby! Villastaden från tidiga 1900-talet som idag är ett utmärkt och centralt boende nära storstan, men ändå lugnt och ostört.


Boarea
60.6 kvm
Avgift
3 479 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-28

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Gamla Huddingevägen såldes av oss 2024-03-28. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Gamla Huddingevägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.