Reuterholmsvägen 25

Reuterholmsvägen 25

Slutpris

2 420 000 kr


Älvsjö-Örby— Älvsjö— Stockholm

Reuterholmsvägen 25


Slutpris
2 420 000 kr

Älvsjö-Örby— Älvsjö— Stockholm

Ljus och välplanerad tvåa med solig balkong!

Välkommen till denna fantastiska 2:a belägen på Reuterholmsvägen 25! Här erbjuds en härlig bostad med en rymlig balkong i bra solläge. Köket är fullt utrustat och har gott om förvaringsutrymme samt plats för matplats. Det generösa sovrummet är ljust och luftigt tack vare de stora fönsterpartiet. Det finns gott om plasts för en dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter i de inbyggda garderoberna. Planlösningen erbjuder fina sociala ytor.

Föreningen är välskött med låg belåning, och de stora renoveringarna är redan genomförda. Med en låg avgift och en praktisk tvättstuga i samma fastighet får du både ekonomiska och praktiska fördelar.

I området pågår för närvarande en ombyggnad av Örby centrum för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder. För barnfamiljer är närheten till Bandängen parklek och mysiga Aspöparken en attraktiv faktor. Dessutom finns flera förskolor och fyra grundskolor i närheten. Det är även nära till busshållplats och inom gångavstånd till tunnelbanans gröna linje samt centrum med mataffär, apotek, tandläkare, fik och andra bekvämligheter.

Intill Örby ligger även Älvsjö, där du hittar ytterligare service såsom apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gymkedjor. För den som vill storhandla finns Willy's stormarknad mellan Örby och Älvsjö, och även Systembolaget finns där.

Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För de som gillar friluftsliv och träning rekommenderas Älvsjöskogens naturreservat, och för avkoppling och vattensporter är Långsjön ett perfekt alternativ. Där finns även en grillplats och en beachvolleybollplan.


Boarea
57 kvm
Avgift
3 397 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2
Såld
2023-08-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Reuterholmsvägen såldes av oss 2023-08-14. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Reuterholmsvägen.

Boka värdering

Sophie Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Emelie Edqvist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.