Stora Kvinns Väg 66, Bv / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
4 225 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
5 252 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
bv (Hiss finns)
Såld
2018-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2018-09-27. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo med gigantisk uteplats och med parken som granne! Generöst utformad 3:a med öppen planlösning och fönster i två väderstreck. Här finner du ett trivsamt boende som präglas av den stora trädäckade uteplatsen om ca 50 kvm samt den öppna och generösa planlösningen. Två sovrum i bra storlekar, stort helkaklat badrum med badkar och "egen" tvättavdelning på klassiskt JM-manér samt en rymlig klädkammare. Läget i parken är centralt med bara kortare gångavstånd till dammen, parkcaféet och Värdshuset. Och för barnen kommer parken att bli världens största och bästa lekplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.