Svartågatan 84

Svartågatan 84

Slutpris

3 000 000 kr


Bagarmossen— Stockholm

Svartågatan 84


Slutpris
3 000 000 kr

Bagarmossen— Stockholm

Stilren tvåa (möjlig trea) med balkong i solsäkert västerläge mot innergård!

Hjärtligt välkommen till denna väldisponerade gavellägenhet om ca 55 kvm belägen högst upp i huset på lugn gata. Utmärkt planlösning med fönsterpartier i flera väderstreck, vackra ytskikt och god förvaring med klädkammare, garderober, cykelrum och två källarförråd. Välplanerat kök med bra ljusinsläpp och rikliga förvaringsmöjligheter högt som lågt i ljus skåpsinredning. Ett rymligt vardagsrum med möjlighet att avskärma för att skapa ett extra rum, samt utgång till balkong med plats för bord och stolar i solläge. Badrum i anslutning till hallen, med vitkaklade väggar, fönster, badkar och våtrumsmatta. Se den alternativa planlösningen för ytterligare ett sovrum/kontor.

Här bor Ni i ett lugnt läge nära Bagarmossens Centrum med anslutning till tunnelbana som tar dig till Södermalm på ca 10 min. Samtidigt ligger friluftslivet och möjligheten till aktiviteter året runt nära till hands då Nackareservatet endast ligger ett par minuters gångväg bort!

Brf Söderbysjön är en aktiv förening där medlemmarna har mycket att välja på. Som medlem i föreningen finns det tillgång till ett hobbyrum där medlemmarna kan utföra enklare hantverk, en föreningslokal som kan hyras för kalas eller andra aktiviteter och ett gästrum som kan hyras för övernattande gäster. Varje innergård har har utomhuskök som är väldigt uppskattat. Som medlem finns det även möjlighet att hyra bil av föreningen. Därutöver finns det ett gym, ett bytesrum (där medlemmar byter saker med varandra) och en odlingsgrupp som medlemmarna kan vara med i.

Välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 902 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-19

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Svartågatan såldes av oss 2023-04-19. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Svartågatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.