Lillsjövägen 41

Lillsjövägen 41

Slutpris

1 700 000 kr


Svensboda— Bergshamra— Norrtälje

Lillsjövägen 41


Slutpris
1 700 000 kr

Svensboda— Bergshamra— Norrtälje

Svensboda - fritidshus i härligt söderläge

Detta charmiga fritidshus är det perfekta boendet för den som söker ett fräscht och bekvämt fritidboende omgiven av härlig natur. Med sina 49 kvadratmeter och stora tomt är detta en perfekt plats för dig som vill ha avkoppling och bara njuta av naturen. Här finner du en öppen planlösning med stora fönster som bjuder in dagsljus och vackra vyer av de grönskande ängarna runt omkring. Altanen i söder är en perfekt plats att koppla av i solen och njuta av naturens lugna toner. Stor tomt med mestadels gräsmattor som gränsar mot ängar vilket mycket sol och öppenhet.

Fräscht fritidshus med närhet till naturen. Välkommen till visning!

Närmaste bad finns i Stensjön ca 800 m bort, här finns två badplatser. Till närmaste livsmedelsbutik i Bergshamra är det ca 7 km, där finns också byggvaruhandel, pizzeria, vårdcentral och skola.


Boarea
49 kvm
Driftkostnad
27 982 kr/år
Tomtarea
2 348 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Lillsjövägen såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Lillsjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.