Stärbsnäs 37

Stärbsnäs 37

Slutpris

2 600 000 kr


Björkö— Norrtälje

Stärbsnäs 37


Slutpris
2 600 000 kr

Björkö— Norrtälje

Vacker havsutsikt med bad och båtplats

Välkommen till detta enkla men toppfräscha sommarnöje om 50 kvm med strålande vacker havsutsikt i rakt söderläge från en högt och soligt belägen tomt om 3151 kvm med vackra släta hällar, lättskötta planteringar och trädäck.

Huset som renoverats de senaste åren har genomgående ljusa fräscha ytskikt, taket öppet till nock, stora (nya) 3-glasfönster med havsutsikt och modernt kök med integrerade vitvaror. Här finns två bra sovrum, toalett utrymme med förbränningstoalett, vardagsrum med murad öppen spis och insats samt kök med matplats i öppen planlösning. Vid entrén finns en härlig altan under tak med havsglimt och från vardagsrummet når man den vackert anlagda trädgården genom en glasad altandörr.

Den högt belägna tomten har strålande havsutsikt i rakt och soligt söderläge mot den skyddade viken som har både brygga (med båtplats inskrivet via servitut) och en härligt långgrund sandstrand. Den nedre delen av tomten är öppen naturtomt med ängsmark och en del fruktträd och den övre har vackra släta berg i dagen och en fint anlagd, lättskött köksträdgård. På tomten finns även ett ljust och fräscht gästhus om ca 10 kvm med stor altan och strålande havsutsikt, en trädgårdsbod och en modern utedusch.

Stärbsnäs ligger vackert beläget längst ner på Björkö med närhet till Arholma, Lidö, Fejan och Gräddö där det finns skärgårdskrogar, bensin och affärer. Till Östersjö (ca 2,8km) går det Waxholmsbåt från Stockholm och till skeppsmyra (ca 1,5km) går SLbuss 636 från Stockholm/Norrtälje. Här bor man enkelt och bekvämt nära havet med strålande utsikt.


Välkommen på visning


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
14 012 kr/år
Tomtarea
3 151 kvm
Såld
2023-06-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Stärbsnäs såldes av oss 2023-06-05. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Stärbsnäs.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.