Tärngrundsvägen 12

Tärngrundsvägen 12

Slutpris

2 475 000 kr


Oxhalsö— Blidö— Norrtälje

Tärngrundsvägen 12


Slutpris
2 475 000 kr

Oxhalsö— Blidö— Norrtälje

Blidö - Bo i skärgården med stil

Nyroducerat boende, inflyttning 1 sep 2020. Modernt boende i toppklass på populära Blidö i Roslagens skärgård. Här möts det lugna skärgårdslivet med alla dom moderna krav man ställer på sitt boende. En genomgående hög standard med smakfulla materialval och en planlösning som tilltalar och bjuder in till umgänge. Vackert ljusflöde genom de stora fönsterna som går från golv till tak i vardagsrumsdelen som sitter samman med köket. Via dessa glaspartier når du också den härliga altanen genom skjutdörrar. Här är det lätt att njuta och de vackra omgivningarna kommer garanterat ge dig många fina sommarminnen i skärgården.

Vackra Blidö ligger utanför ön Yxlan i Roslagen, med cirka 15 minuters bilfärja från Furusund på fastlandet. På ön finns restaurang, gästhamn och ICA Blidö som är öppet året runt och apoteks- och systembolagsombud. Förskola samt grundskola finns på grannön Yxlan.
Bad finns vid Björkudden.

Blidö ligger 3 mil utanför Norrtälje och nås på knappa 1 ½ timme från centrala Stockholm. Buss 634 från Norrtälje stannar 200 m från fastigheten. Bilfärja från Furusund via Yxlan tar ca 15 minuter. Waxholmsbolaget och Blidösundsbolaget har också färjor som avgår både från Stockholm och Norrtälje.


Boarea
56 kvm
Totalareal
1 138 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Tärngrundsvägen såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Tärngrundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.