Blidövägen 57

Blidövägen 57

Slutpris

3 450 000 kr


Blidö - Centralt— Blidö— Norrtälje

Blidövägen 57


Slutpris
3 450 000 kr

Blidö - Centralt— Blidö— Norrtälje

Exklusivt atkitetktritat nybyggt hus i ett plan, panoramautsikt & båtplats ingår!

Exklusivt atkitetktritat nybyggt enplanshus om 77 kvm för den kräsne fritidshus spekulanten i centrala Blidö, nära färjan, Ica matbutik och SL-bussen. Öppen planlösning, exklusiva materialval, båtplats ingår i fastigheten, vattenburen golvvärme i hela huset, kvällssol och ljuvlig utsikt ut över trädtoppar med sjöglimt. Här känns inne och ute som ett tillsammans med panoramafönster, innertak i sibirisk lärk som fortsätter hela vägen ut, braskamin och vacker oljad ekparkett. Vardagsrum och kök om 36 kvm i öppen planlösning med sjöglimt och två utgångar till altan, modernt kök med matplats för 4-8 personer, master bedroom med egen walk-in-closset, sovrum med plats för två enkelsängar, lyxigt helkaklat duschrum med wc, takdusch, bastu och tvättstuga, stilren entré med klinkergolv, spottar och klädkammare. Altan i soligt sydväst läge som ligger skyddat i vinkel och delvis under tak. Ett perfekt soldäck med bekväma sittplatser på trappenstegen. Fin högt belägen trädgårdstomt med rofylld utsikt över trädtoppar och sjöglimt. Ljus och solig tomt i rakt sydväst läge med plana gräsytor och fristående förråd. En lättskött och bekväm fastighet både för fritidshus spekulanten och året runt boende.

Året runt öppen Ica butik och SL-buss ligger bara 300 meter från huset. Lätt att ta sig till Blidö med bil, buss, Waxholmsbåt eller egen båt. Båtplatsen som ingår i fastigheten ligger vid Norra Oxhalsö småbåtshamn 1,7 kilometer bort, härifrån kommer du snabbt ut i Roslagens finaste skärgård som Saltkråkan (Norröra) och ytterskärgården. Fotbollsplan finns 500 meter från huset och omtyckt barnvänlig sandstrand med badbrygga på Björkuddden 2,5 kilometer bort. På cykelavstånd ca två kilometer bort ligger Blidö Värdshus och Blidö Hamnkrog som har en trevlig restaurang, boende och gästhamn.

Blidö är en attraktiv ö med bageri/café, sjökrog, många fina badstränder och klippbad, naturreservat, vårdcentral, yogastudio, bio, kyrka och mycket mer. Med egen båt når man Själbottna-Östra Lagnö naturreservat eller öar som Tistronskäret med klippbad i alla väderstreck. Från Ångbåtsbryggan kan man inte bara pendla till Stockholm. Här kan man bekvämt göra utflykter med skärgårdsbåtarna till exempelvis Norröra (Saltkråkan), Svartlöga och pittoreska Rödlöga eller till Ängsö Nationalpark. I närområdet finns vidsträckta skogsområden med vacker hällmarkstallskog, och gott om bär och svamp. På Blidö finns många fina promenadvägar och cykelturer.

Ett boende med skärgårdsliv, livskvalité och det bästa som Roslagens skärgård har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
77 kvm
Driftkostnad
23 124 kr/år
Tomtarea
1 691 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-10-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Blidövägen såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Blidövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.