Hemgärdsvägen 1

Hemgärdsvägen 1

Slutpris

2 780 000 kr


Eknäs— Blidö— Norrtälje

Hemgärdsvägen 1


Slutpris
2 780 000 kr

Eknäs— Blidö— Norrtälje

Härligt sommarnöje med båtplats

Trivsamt sjönära sommarnöje med åretruntstandard belägen på norra Blidö i välordnade Eknäs samfällighetsförening. Vacker skärgårdsmiljö med bad från klippor, sandstrand och bryggor. Barnvänliga badet är beläget endast ca 200 meter från huset. Båtplats (Nr.12 hör till fastigheten) finns i Kråknäsviken där du har utsikt mot "Saltkråkan". Trevliga strövområden med fina promenadstigar i skog och längs strandlinjen.
Den stora tomten om 2.778 kvm är plan och insynsskyddad och från både hus och altan är det sjöutsikt mot Blidösund och barnvänliga stranden.
Härligt stor altan som sammanbinder hus och gäststuga.
Gäststugan uppfördes 2016 och är luftig och rymlig.
På tomten finns dessutom två förrådsbyggnader och vedförråd. För högtidsdagar finns en flaggstång. För barnen finns härliga lekytor.
Huset har praktisk planlösning med 3 sovrum, allrum, kök och duschrum.
Ett verkligt fint sommarhus med möjlighet att vistas året runt.

Blidö är beläget i kanten på Svartlögafjärden sydost om Norrtälje, strax intill Yxlan och Blidösund med öppna havet som granne i öster. På grund av sitt läge med närheten till fastlandet har Blidö länge varit ett av Roslagens mest populära sommarparadis och sommargäster har funnits på ön sedan slutet av 1800-talet. Idag erbjuder ön många möjligheter till aktiviteter och avkoppling.
Bilfärja avgår från Furusund med täta avgångar.
På Blidö finns ICA-butik och för dig som vill läsa mer om evenemang på Blidö hittar du intressant läsning på Visit Skärgården i bifogad länk.
http://visitskargarden.se/resmaal/norra-skaergaarden/blidoe.aspx

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
64/8 kvm
Driftkostnad
13 652 kr/år
Tomtarea
2 778 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.