Tärngrundsvägen 12 / Oxhalsö / Blidö / Norrtälje

Blidö - Bo i skärgården med stil

Slutpris
2 475 000 kr
Boarea
56 kvm
Totalareal
1 138 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Tärngrundsvägen såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Tärngrundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oxhalsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyroducerat boende, inflyttning 1 sep 2020. Modernt boende i toppklass på populära Blidö i Roslagens skärgård. Här möts det lugna skärgårdslivet med alla dom moderna krav man ställer på sitt boende. En genomgående hög standard med smakfulla materialval och en planlösning som tilltalar och bjuder in till umgänge. Vackert ljusflöde genom de stora fönsterna som går från golv till tak i vardagsrumsdelen som sitter samman med köket. Via dessa glaspartier når du också den härliga altanen genom skjutdörrar. Här är det lätt att njuta och de vackra omgivningarna kommer garanterat ge dig många fina sommarminnen i skärgården.

Vackra Blidö ligger utanför ön Yxlan i Roslagen, med cirka 15 minuters bilfärja från Furusund på fastlandet. På ön finns restaurang, gästhamn och ICA Blidö som är öppet året runt och apoteks- och systembolagsombud. Förskola samt grundskola finns på grannön Yxlan.
Bad finns vid Björkudden.

Blidö ligger 3 mil utanför Norrtälje och nås på knappa 1 ½ timme från centrala Stockholm. Buss 634 från Norrtälje stannar 200 m från fastigheten. Bilfärja från Furusund via Yxlan tar ca 15 minuter. Waxholmsbolaget och Blidösundsbolaget har också färjor som avgår både från Stockholm och Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.