Svartviksslingan 33

Svartviksslingan 33

Slutpris

3 700 000 kr


Bromma - Minneberg— Bromma— Stockholm

Svartviksslingan 33


Slutpris
3 700 000 kr

Bromma - Minneberg— Bromma— Stockholm

2,5:A I POPULÄRA MINNEBERG MED NÄRHET TILL MÄLAREN!

- Nyrenoverat kök!
- 15 meter från vattnet
- Nytt enstavs parkettgolv
- Genomgående bra skick
- Bra förvaringsmöjligheter i form av klädkammare
- Öppen och ljus planlösning
- Förening med mycket god ekonomi och äger marken

Varmt välkomna till denna välplanerade 2,5:a med genomgående bra skick. Väl inne i lägenheten möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här återfinns ett topprenoverat kök från 2020 med goda arbetsytor och generösa förvaringsmöjligheter, alla nödvändiga vitvaror finns med bland annat induktions häll och side by side kyl och frys med ismaskin samt diskmaskin. På golvet ligger ett ljust och fint parkettgolv. Utöver en yteffektiv planlösning i attraktiv förening finner ni även här ett rymligt sovrum, inglasad balkong med fantastiskt solläge samt goda förvaringsutrymmen i form av klädkammare. Utöver det finns det ett stort förråd i huset på ungefär 10 kvm.

Föreningen har 327 bostadsrättslägenheter och tre lokaler, varav en kontorslokal och två förskolelokaler. I föreningens byggnader finns även en större samlingslokal och en parkeringsanläggning samt bibliotek, gästlägenhet, styrelselokal, gym och bastu. I området finns ytterligare en större samlingslokal och en parkeringsanläggning samt lokaler för snickeri, foto och bordtennis. Vidare finns ytterligare flera gästlägenheter.

Brf Svartvik ingår i Minnebergs Samfällighetsförening, tillsammans med föreningarna Tranan, Tangen och Sandvik. Samfälligheten ansvarar för bl.a. värme, sopor, parkering, bredband samt gemensamhetslokalerna för fritid och hobby. Här kan du läsa mer om samfälligheten:

www.hsb.se/stockholm/brf/Svartvik/

Brf Svartvik har avtal med HSB Stockholm gällande administration, teknisk förvaltning, markskötsel och snöröjning.


Boarea
63 kvm
Avgift
3 670 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-10-05

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Svartviksslingan såldes av oss 2022-10-05. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Svartviksslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.