August Wahlströms Väg 14

August Wahlströms Väg 14

Slutpris

2 800 000 kr


Mörby— Danderyd

August Wahlströms Väg 14


Slutpris
2 800 000 kr

Mörby— Danderyd

Välplanerad vindslägenhet

Välkommen till denna välplanerade och unika Vindslägenhet om 47 kvm i Mörby. Bostaden erbjuder 1,5 rum men kan göras om till en mini tvåa om så önskas!
Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med utrymme för både matplats, soffgrupp samt arbetshörna om så önskas. Härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterparitet samt två takfönster som bidrar med härligt ljus samt stambytt och helkaklat badrum.
Här bor du med ett högt och insynsskyddat läge samt i ett av de få husen som har hiss.
Föreningen är skuldfri sedan 2017 och har mycket god ekonomi där man bland annat har låtit utföra både fönsterbyte och stambyte.
Promenadavstånd till Danderyds Centrum med flertalet restauranger, systembolag, bank samt affärer. Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje som tar dig in till Tekniska högskolan på ca 9 min och T-centralen på ca 15 min samt flertalet busslinjer.

Denna lägenhet vill du inte missa!


Boarea
47 kvm
Avgift
1 920 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-09-28

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på August Wahlströms Väg såldes av oss 2018-09-28. Se alla våra försäljningar i Danderyd samt även på August Wahlströms Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.