August Wahlströms Väg 14 / Mörby / Danderyd

Välplanerad vindslägenhet

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
1 920 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-09-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på August Wahlströms Väg såldes av oss 2018-09-28. Se alla våra försäljningar i Danderyd samt även på August Wahlströms Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mörby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade och unika Vindslägenhet om 47 kvm i Mörby. Bostaden erbjuder 1,5 rum men kan göras om till en mini tvåa om så önskas!
Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med utrymme för både matplats, soffgrupp samt arbetshörna om så önskas. Härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterparitet samt två takfönster som bidrar med härligt ljus samt stambytt och helkaklat badrum.
Här bor du med ett högt och insynsskyddat läge samt i ett av de få husen som har hiss.
Föreningen är skuldfri sedan 2017 och har mycket god ekonomi där man bland annat har låtit utföra både fönsterbyte och stambyte.
Promenadavstånd till Danderyds Centrum med flertalet restauranger, systembolag, bank samt affärer. Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje som tar dig in till Tekniska högskolan på ca 9 min och T-centralen på ca 15 min samt flertalet busslinjer.

Denna lägenhet vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration