Noragårdsvägen 20

Noragårdsvägen 20

Slutpris

16 200 000 kr


Klingsta— Danderyd

Noragårdsvägen 20


Slutpris
16 200 000 kr

Klingsta— Danderyd

Rymlig familjevilla i Danderyd!

Kontakta Johan Hallquist, Mäklarhuset, 070-720 71 00 för privat visning.
Välkommen till denna rymliga familjevilla med tomt om hela 2418 m², belägen i perfekt solläge i sydväst. Villan är berikad med altaner på både fram och baksida, varav den ena är utrustad med nedsänkt spa-bad. Den stora, lummiga tomten är väl anpassad för en avstyckning någon gång i framtiden och erbjuder tills dess bra insynsskydd och gott om plats för både lek och avkoppling. Danderyds kommun arbetar för närvarande med detaljplanerna i området och det arbetet väntas fortgå över 2022. Planlösningen erbjuder hela åtta rum, varav fyra - fem sovrum. Sällskapsytorna är generösa och består av såväl vardagsrum, allrum och bibliotek utrustat med braskamin. Köket från Marbodal är rymligt och har separat matplats med utgång till framsidans altan. På tomten finns även garage med loft samt gästhus och friggebod. Här bor ni nära skolor och förskolor, fina naturstråk och endast ca 10 minuter från Stockholm city med bil. Kommunikationerna är också utmärkta, med busshållplats ca 200 m från huset (Nora torg) och T-bana vid Mörby centrum. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
184/35 kvm
Driftkostnad
34 350 kr/år
Tomtarea
2 418 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2021-10-28

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Noragårdsvägen såldes av oss 2021-10-28. Se alla våra försäljningar i Danderyd samt även på Noragårdsvägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.