Åsbyvägen 42

Åsbyvägen 42

Slutpris

1 630 000 kr


Edsbro— Norrtälje

Åsbyvägen 42


Slutpris
1 630 000 kr

Edsbro— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med stor mysig tomt i lantlig omgivning med avskilt läge

En sommaridyll till fritidshus om 59 kvm med rofyllt läge, stor och härlig tomt om 4260 kvm med avskilt läge i mysiga Edsbro.

Huvudhuset innehåller ett vardagsrum med braskamin samt utgång till en uteplats med morgonsol, tre mysiga sovrum med inbyggda garderober, mindre kök med spis, kyl och frys samt diskho. badrum med toalett, duschkabin samt handfat.

Tomten som är på 4260 kvm är en mysig natur-och trädgårdstomt med gångar och berg i dagen samt en härlig äng där man kan ha stora odlingar och planteringar. Här finns gott om utrymme för lek och spring på den plana gräsytan och flera soliga uteplatser att välja bland.

Vidare på den stora tomten finns en gäststuga om ca 15 kvm med gott om plats för säng/sängar, bord och garderob samt en mindre veranda i framkant. Förråd om ca 12 kvm med redskaps- och vedbod samt gott om förvaringsmöjligheter.

Till Edsbro centrum är det 1 km. Där finns matbutik, restaurang och skola. Bara 3 km från huset hittar ni en välskött och härlig badplats vid namn Gisen.

Från Edsbro går det bussar till Norrtälje, Hallstavik, Stockholm via Rimbo där diverse anslutningar finns och till Uppsala under terminstid. Till Rimbo tar det 20 min med bil vilket är den närmsta ort med ett flertal servicebutiker, skolor och restauranger.

Välkommen till detta välskötta fritidshus som det går att bo i året runt!


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
18 805 kr/år
Tomtarea
4 260 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-08-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Åsbyvägen såldes av oss 2022-08-29. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Åsbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.