Hoppargränd 5 / Hummelvreten / Ekerö

TILLFÄLLE! Välplanerat atriumhus med eget garage/förråd direkt vid huset. Mycket bra läge!

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea
111 kvm
Driftkostnad
53 676 kr/år
Totalareal
273 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-12
Bostaden är såld!

Denna radhus på Hoppargränd såldes av oss 2019-06-12. Se alla våra försäljningar i Ekerö samt även på Hoppargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hummelvreten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

SÄNKT PRIS! Välplanerat atriumhus med eget garage/förråd direkt vid huset. Mycket bra läge i det populära området Hummelvreten. Öppen planlösning, 4 rum och kök varav 3 st bra sovrum, ljust vardagsrum. 2 st badrum, 2 st entréhallar. Ogenerad trevlig innergård med lugnt läge. Separat garage/förråd/atelje/hobbyverkstad direkt vid huset. (OBS! ej i länga) Här finns allt på ett plan. Trevlig liten lättskött trädgård med soldäck, liten grästäppa, äppelträd, plommonträd, vindruvor, rosbuskar och blomrabatter. Populärt och lugnt område med närhet till dagis och skola, lekplats, busshållplats, bad, strövområden och Slagstafärjan över till Botkyrka. Genomgående äldre ytskikt. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel, läs mer om "skyddat köp" på hemsidan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration