Mejramgränd 17

Mejramgränd 17

Slutpris

8 100 000 kr


Enebyberg— Danderyd

Mejramgränd 17


Slutpris
8 100 000 kr

Enebyberg— Danderyd

Renoverat Kedjehus med områdets bäst läge!

Välkommen till detta renoverade och moderna kedjehus i populära och barnvänliga Enebyberg! Detta hus erbjuder allt och lite till, och där ingenting har lämnats åt slumpen. Huset har genomgående stilrena färg- och materialval samt ett läge som är svårt att slå.
Huset erbjuder totalt tre sovrum men som med lätthet kan göras om till fyra sovrum om så önskas. Snyggt kök från Kvik-2016, väl tilltaget vardagsrum med utrymme för både matsalsbord och soffa samt ett trevligt allrum på övre plan. Helkaklat badrum med badkar, gäst wc samt rymlig tvättstuga med mycket förvaringsmöjligheter och praktisk groventré.
Inbjudande framsida med utrymme för två bilar samt stilrena och genomtänkta planteringar. Trevlig trädgårdstomt på baksidan samt en stor altan med utrymme för hela familjen eller det stora sällskapet. Här kan du njuta av solens strålar från förmiddag till sen kväll i ett ostörd och privat läge.

Bostaden har genomgått flertalet renoveringar så som nytt tak 2019, ny uteplats 2019, nytt kök 2016 och samtliga ytskikt.

Här bor du med närhet till bra förskolor och skolor, fina promenadstråk samt goda kommunikationer med buss till Mörby Centrum för att där ta dig vidare med tunnelbanans röda linje.
Enebytorg når du via några minuters promenad där det finns både en Ica, apotek, bageri, frisör samt två restauranger.

Detta är ett hus du inte vill missa!


Boarea/biarea
94/35 kvm
Driftkostnad
42 839 kr/år
Tomtarea
311 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-18

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna kedjehus på Mejramgränd såldes av oss 2020-05-18.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.