Sockenvägen 398

Sockenvägen 398

Slutpris

5 495 000 kr


Enskede— Stockholm

Sockenvägen 398


Slutpris
5 495 000 kr

Enskede— Stockholm

Varmt välkommen till Gamla Enskedes idyll och denna möjliga 4:a!

Varmt välkommen till Gamla Enskedes idyll och denna möjliga 4:a!
Ett fantastiskt boende i en fastighet från 2010/2011 med underbar innergård. Lägenheten erbjuder en generös, insynsskyddad och ostörd balkong i ett soligt sydvästläge. Här kan ni sitta och njuta av härliga sommarkvällar med plats för stora sällskap. Två bra sovrum, ett stort och inbjudande vardagsrum samt väl tilltaget kök med matplats invid fönster. Här finner ni även möjligheten att få till ett tredje sovrum tack vare stor klädkammare med fönster. Vidare utmärker sig bostaden med ett stort fräscht badrum med tvättmöjligheter.

Gamla Enskede är ett av Stockholms mest eftertraktade områden. Här bor man omgiven av lummiga villaträdgårdar, vackra sekelskifteshus strax utanför centrala Stockholm. I Gamla Enskede samsas flera gröna parker och trevliga strövområden med ett sjudande liv. Läget i Enskede är ultimat med en grönskande pittoresk boendemiljö men ändå med total närhet till centrala Stockholm så här får man verkligen det bästa av två världar. Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som går genom området med stationen Sockenplan inom gångavstånd och även flertalet busslinjer.

Välkommen till idylliska Enskede.


Boarea
88 kvm
Avgift
4 686 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-10-27

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Sockenvägen såldes av oss 2022-10-27. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Sockenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.