Farstavägen 87, 14 tr

Farstavägen 87, 14 tr

Slutpris

4 020 000 kr


Farsta— Stockholm

Farstavägen 87, 14 tr


Slutpris
4 020 000 kr

Farsta— Stockholm

Gavelfemma med uthyrningsdel och balkong med storslagen utsikt!

OBS! Förhandsvisas ej, välkomna på de öppna visningarna.

Varmt välkomna till denna hörnlägenhet med uthyrningsdel och balkong i väst med sjöglimt samt utsikt hela vägen bort till Globen!

Här bor ni rymligt med generösa rum och fönster i tre väderstreck. Hallen är vitmålad och har mycket bra förvaring via inbyggda garderober. Vardagsrummet badar i ljus från stora fönsterpartier och känns luftigt med tre vackra valv som ingång till intilliggande rum. Här finns utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, bokhylla eller annan trivselmöblemang. Balkongen finner ni bakom en halvglasad balkongdörr och den erbjuder utsikt över takåsar, träd och himmel, med plats för stolar, bord och växter. Köket är fullutrustat med en helt ny diskmaskin och nytt vitkaklat stänkskydd. Precis intill köket finns det utrymme för en matplats för flera vid burspråket och dess stora fönsterpartier. Härifrån kan ni titta ner mot sjön Magelungen, Farsta Centrum och all kringliggande grönska. Intill vardagsrummet finner ni det första sovrummet som idag används som sällskapsrum/tv-rum, här har ni ett trivsamt ljusinsläpp ifrån två väderstreck och utrymme för säng och annan möblemang. Två andra sovrum finner ni till höger om hallen, båda är rymliga med fin utsikt mot Globen, stadsliv och grönska. Här finns även ett helkaklat badrum med både badkar och tvättmaskin. Det finns även enseparat wc. Gästlägenheten finner ni precis intill, den går att nås utifrån via en egen ingång. Allrummet är stort och har plats för säng, arbetsplats och kökshörna. Två inbyggda garderober finns i hallen, där hittar ni även en wc. Till bostaden hör ett källarförråd.

Brf Hjälmö är en äkta förening som omfattar fastigheterna Hjälmö 1 och Hjälmö 2, tillsammans kallas husen i folkmun för "De Tre Små Grisarna". Föreningen upplåter 235st lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även ett garage samt parkeringsplatser att hyra. Föreningen har god ekonomi med en låg belåning som enligt årsredovisningen från 2019 är på ca 1.900kr/kvm. Här har de även förmånliga avgifter som enligt samma årsredovisning snittar på 485kr/kvm. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv med basutbud samt bredband och det finns inga beslut på avgiftsförändringar (uppgift kontrollerad med ordförande 2020-10-06). Föreningens medlemmar har tillgång till fritidslokal, motionsrum med bastu, hobbyrum och datalokal samt vävlokal, grovsoprum och återvinningsrum. Tvättstuga, torkrum samt cykelrum finns i varje hus. Vidare finns en övernattningslägenhet. Kort sagt en trevlig och stabil förening.

Välkomna på visning!


Boarea
96.5 kvm
Avgift
4 084 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
14 av 16 (Hiss finns)
Såld
2020-10-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Farstavägen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Farstavägen.

Boka värdering

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.