Farstavägen 87, 14 tr / Farsta / Stockholm

Gavelfemma med uthyrningsdel och balkong med storslagen utsikt!

Slutpris
4 020 000 kr
Boarea
96.5 kvm
Avgift
4 084 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
14 av 16 (Hiss finns)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Farstavägen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Farstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farstavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

OBS! Förhandsvisas ej, välkomna på de öppna visningarna.

Varmt välkomna till denna hörnlägenhet med uthyrningsdel och balkong i väst med sjöglimt samt utsikt hela vägen bort till Globen!

Här bor ni rymligt med generösa rum och fönster i tre väderstreck. Hallen är vitmålad och har mycket bra förvaring via inbyggda garderober. Vardagsrummet badar i ljus från stora fönsterpartier och känns luftigt med tre vackra valv som ingång till intilliggande rum. Här finns utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, bokhylla eller annan trivselmöblemang. Balkongen finner ni bakom en halvglasad balkongdörr och den erbjuder utsikt över takåsar, träd och himmel, med plats för stolar, bord och växter. Köket är fullutrustat med en helt ny diskmaskin och nytt vitkaklat stänkskydd. Precis intill köket finns det utrymme för en matplats för flera vid burspråket och dess stora fönsterpartier. Härifrån kan ni titta ner mot sjön Magelungen, Farsta Centrum och all kringliggande grönska. Intill vardagsrummet finner ni det första sovrummet som idag används som sällskapsrum/tv-rum, här har ni ett trivsamt ljusinsläpp ifrån två väderstreck och utrymme för säng och annan möblemang. Två andra sovrum finner ni till höger om hallen, båda är rymliga med fin utsikt mot Globen, stadsliv och grönska. Här finns även ett helkaklat badrum med både badkar och tvättmaskin. Det finns även enseparat wc. Gästlägenheten finner ni precis intill, den går att nås utifrån via en egen ingång. Allrummet är stort och har plats för säng, arbetsplats och kökshörna. Två inbyggda garderober finns i hallen, där hittar ni även en wc. Till bostaden hör ett källarförråd.

Brf Hjälmö är en äkta förening som omfattar fastigheterna Hjälmö 1 och Hjälmö 2, tillsammans kallas husen i folkmun för "De Tre Små Grisarna". Föreningen upplåter 235st lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även ett garage samt parkeringsplatser att hyra. Föreningen har god ekonomi med en låg belåning som enligt årsredovisningen från 2019 är på ca 1.900kr/kvm. Här har de även förmånliga avgifter som enligt samma årsredovisning snittar på 485kr/kvm. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv med basutbud samt bredband och det finns inga beslut på avgiftsförändringar (uppgift kontrollerad med ordförande 2020-10-06). Föreningens medlemmar har tillgång till fritidslokal, motionsrum med bastu, hobbyrum och datalokal samt vävlokal, grovsoprum och återvinningsrum. Tvättstuga, torkrum samt cykelrum finns i varje hus. Vidare finns en övernattningslägenhet. Kort sagt en trevlig och stabil förening.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.