Aspnäs byväg 10

Aspnäs byväg 10

Slutpris

3 515 000 kr


Rådmansö - Räfsnäs— Gräddö— Norrtälje

Aspnäs byväg 10


Slutpris
3 515 000 kr

Rådmansö - Räfsnäs— Gräddö— Norrtälje

Sekelskifteshus i skärgårdsidyll med kakelugn, wc, lada & växthus. Nära till flera badstränder!

En timme med bil från Stockholm och SL-buss hela vägen. Nära havet! På härligt öppen sydväst-vänd och solig trädgårdstomt om 2 787 kvm i omtyckta Räfsnäs, fastigheten ligger insynsskyddat på en vacker uppvuxen trädgårdstomt i soligt sydväst läge som gränsar till allmänning, med gångavstånd till flera badstränder, ligger Aspnäs byväg 10, detta sagolika vinterbonade sekelskifteshus i två plan med annor från 1800-talet om 138 kvm. Huvudhuset fördelas på 5 rok med stort bondkök, vedspis, matsal för 6-8 personer med fin öppen spis med insats, vardagsrum med vacker kakelugn, vackert trapphus med pärlspont i original, tre stora bra sovrum som går att få till fyra, nytt smakfullt helkaklat duschrum med wc samt tvättmaskin, allrum med braskamin och fin utsikt över lummig trädgård. Ett hus med underbar snickarglädje och genuina detaljer som pärlspont, blommiga tapeter, plankgolv, spegeldörrar, höga trösklar, mysig kattvind, murstock, snedtak och spröjsade fönster.

På tomten finns en vacker och genuin lada med annor från 1927 som idag används till förvaring samt vedförråd. Växthus om ca 15 kvm med marksten och praktiska fönsterbänkar. Vidare på tomten finns vedförråd och ett gulligt utedass. Här kommer du nära naturen och lugnet med härligt växthus och utedass. Runt husknuten finns bär- och svamprik skog.

Lummig och tillgänglig trädgård med plana gräsytor där du enkelt kan ställa upp utemöblerna, odla och leka. I trädgården blomstrar körsbärsträden och många vackra perenner som stockros, mormorsros, pioner, fläder, syrener, paradisbuske, hortensior och massor av olika vackra rosor.

Nära bad, promenadvägar och vacker natur! Här omges du av vacker skärgårdsidyll med vackra gårdar, hästar, får och Roslagens skärgård.

En kort promenad bort ca 1 kilometer bort finns två barnvänliga och väl omhändertagna badstränder (Koholma badet, Kapellskär havsbad, Riddersholm naturreservat) med havsbad, klippor och bryggor. I Räfsnäs ca 3,5 km bort finns glasskiosk, tennisbana, klippbad, bygghandel och passbåtar till pittoreska Arholma, Saltkråkan/Söderöra, Tjockö med skärgårdskrogen Fejan och Lidö med sitt anrika värdshus. På cykelavstånd till populära Gräddö (5 km) med sin vackra skärgårdsmarina och året runt-öppen mataffär (ICA-Supermarket), gästhamn med båtmack, glasscafé, kajakuthyrning och gemytliga Kvarnudden med hemtrevlig restaurang och allsång. Härifrån går också klassisk ångbåt till Arholma och Norrtälje. I Södersvik finns omtyckta Rådmansö bageri, Skaparladan och Blomboden. På Rådmansö finns många nöjen som Samstorps gård med viltsafari och gårdsbutik. Längst ut på Rådmansö ligger Ridderholms naturreservat med camping och badplats med utsikt över Ålands hav. Här kan du också åka med Ålandsbåten och äta smörgårdsbord och lyssna på trubadur ute på ett soligt däck.

Observera att SL-Buss går hela vägen, SL-buss 631 trafikerar närområdet. Busshållplats finns ca 100 meter från huset.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
17 955 kr/år
Tomtarea
2 787 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-05-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Aspnäs byväg såldes av oss 2022-05-20. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Aspnäs byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.