Edmunds väg 8 / Gräddö / Norrtälje

Smakfullt och elegant i vacker skärgårdsmiljö

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
98/10 kvm
Driftkostnad
30 130 kr/år
Tomtarea
1 332 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-10
Bostaden är såld!

Denna villa på edmunds väg såldes av oss 2019-04-10. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på edmunds väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av edmunds väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en sann skärgårdspärla! Mycket smakfullt hus där alla delar är väl genomtänkta och av högsta klass. Huset säljs med inventarier så här finns verkligen möjligheten att börja njuta direkt. Redan när man kliver in i detta nybyggda hus slås man av värmen och kärleken huset har att erbjuda. En modern färgsättning och stil som tilltalar och bjuder in till trivsamma stunder. Kök och allrum har en öppen planlösning om cirka 50 kvadratmeter så här finns plats för många att umgås. Värmande braskamin för kyliga dagar som är placerad centralt i huset. Tre sovrum samt gästrum i friggebod gör att du också kan ha övernattande gäster. Det är inte svårt att föreställa sig ljumma sommarkvällar på altanen eller en morgonkaffe i solen... En härlig plats att vara på helt enkelt.

I närområdet finns Gräddö Marina där det finns gästhamn och café. Allmän badplats finns i Fagervik på ca 10 minuters promenad och ICA-butik och bussplats ligger endast cirka 200 meter bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.