Helmers väg 6

Helmers väg 6

Slutpris

3 600 000 kr


Gräddö— Norrtälje

Helmers väg 6


Slutpris
3 600 000 kr

Gräddö— Norrtälje

Gräddö - fritidshus för åretruntbruk med båtplats

Välkommen till en sann skärgårdspärla! Härligt hus mitt i Gräddö med delad brygga med båtplats och fantastiskt parkliknande trädgård. Hus i öppen planlösning där vardagsrummet har en vacker värmande eldstad som delar in rummet i flera delar. Köket är sedan öppet mot vardagsrummet. I övrigt finns i huset 2 stora sovrum, ett allrum och badrum samt källare ca 60 kvm med bl a tvättstuga. Det extra till huset är tornrummet som ger vacker vy över Gräddö.

Uteplats vid entrén eller så hittar du din egna favoritplats någonstans på tomten. Det är inte svårt att föreställa sig ljumma sommarkvällar vid uteplatsen eller en morgonkaffe i solen. En härlig plats att vara på helt enkelt.

På fastigheten finns också en större förrådsbyggnad 80 kvm, med gästrum (isolerat), snickarbod, garage och förråd. Fastigheten har ytterligare ett förråd om 25 kvm med gjuten platta samt ett uteförråd. Tomten är stor med gräsmattor som delvis får fritt till vackra blomsterängar, större träd kombinerat med perenner till en vacker helhet. En vacker och lugn plats mitt i centrala Gräddö där du bara kan njuta och här har du nära till det mesta.

I fastigheten ingår del i brygga och badplats ( längs ner på Fredagsvägen) 300 meter.

I närområdet finns Gräddö Marina där det finns gästhamn och café. ICA-butik och bussplats ligger endast cirka 200 meter bort.


Boarea
91 kvm
Driftkostnad
34 242 kr/år
Tomtarea
3 435 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2022-08-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Helmers väg såldes av oss 2022-08-29. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Helmers väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.