Kåbyvägen 3 / Rådmansö - Västanvik / Gräddö / Norrtälje

Byggklar natur-& trädgårdstomt, söderläge, kommunalt V/A. Nära buss, bad- & båtplats!

Slutpris
695 000 kr
Boarea
72 kvm
Totalareal
2 524 kvm
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kåbyvägen såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Kåbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmansö - Västanvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I omtyckta Västanvik ligger den här lättskötta och insynsskyddad natur-och trädgårdstomten om 2 524 kvm. En optimal villatomt/fritidshus med gräsmatta, stenpartier, flera fruktträd och fullvuxna granar. Tomten är södervänd och här har du sol hela dagen. Observera att el, kommunalt vatten/avlopp är indraget och betalt samt fiber framdraget till tomtgräns. På tomten finns idag en gäststuga om ca 10 kvm med indragen el samt utedass, grillplats och vedförråd. Detaljplanen för området gör det enkelt och smidigt att få bygglov och du får bebygga fastigheten med 80 kvm boyta samt 40 kvm uthus/garage.

Ett rofyllt läge med byggklar tomt nära bad och båtplats som ingår i fastigheten. En sju minuters promenad ner till egen båtplats vid havet och härifrån tar du dig ut i en fantastisk skärgård med möjlighet till både inner- och ytterskärgård där du kan hitta din egen favoritplats.

Del i Västanvik samfällighet som är en engagerad och aktiv förening. Till området hör en centrumanläggning med tillhörande klubbhus, boulebana, tennisbana och poolområde med 25 meters bassäng och barnpool som får disponeras av samfälligheten medlemmar se (http://vastanvik.se/).

Alldeles i närheten (500 m) stannar SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm därifrån. På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 5 kilometer bort. Med bilen in till Norrtälje tar det bara en kvart, 15 minuter att köra (16 km). På vackra Rådmansö finns mycket att uppleva! Här har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.

Varmt välkommen att åka ut och titta på tomten!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.