Älgstigen 34

Älgstigen 34

Slutpris

3 300 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Älgstigen 34


Slutpris
3 300 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Vinterbonat hus med hög standard

Välkommen till detta välskötta vinterbonade fritidshus om 102 kvm med vattentoalett och moderna ytskikt på en insynsskyddad trädgårdstomt om 1 982 kvm längst in på återvändsgata.

Huset som renoverats löpande har ett ovanligt fint skick med ljusa fräscha ytskikt i alla rum, nybyggt badrum med dusch, tvättmaskin, handfat och vattentoalett samt stort renoverat kök med matplats för 6-8 personer i burspråk. Här finns tre sovrum som kan delas av till fyra om så önskas där det största har vacker utsikt över tomten i burspråk och klädkammare. Vardagsrummet bjuder på stora ytor, braskamin och fönster åt tre håll samt utgång till det inglasade uterummet och altanen i söder. Möjlighet finns att överta möbler och inventarier på fastigheten.

Den fina välanlagda tomten har plana gräsytor, mängder av prydnadsbuskar, en del fruktträd och lättskötta planteringar. Läget längst in på återvändsgatan gör att känslan är helt privat med skogen som granne. På tomten finns även en gäststuga om 40 kvm med vardagsrum/kök i öppen plan, sovrum och badrum med dusch, handfat och förbränningstoalett. Här finns även en snickarbod om ca 10 kvm med vidbyggt vedförråd.

Björnberget ligger på härligt cykelavstånd (2 km) från sommaridyllen Grisslehamn med två mataffärer, flera restauranger, glasskiosker, fiskaffär, SPA hotell, tennisbana och seglarskola. Från huset är det ca 700m till föreningens bad och båthamn där båtplats finns om man önskar. Ca 1 km till SLbuss 637 mot Stockholm/Norrtälje.

Välkommen till ett vinterbonat hus med hög standard


Boarea
102 kvm
Driftkostnad
24 492 kr/år
Tomtarea
1 982 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-05-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Älgstigen såldes av oss 2022-05-18. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Älgstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.