Ekbacksvägen 9

Ekbacksvägen 9

Slutpris

5 100 000 kr


Centrala Grisslehamn— Grisslehamn— Norrtälje

Ekbacksvägen 9


Slutpris
5 100 000 kr

Centrala Grisslehamn— Grisslehamn— Norrtälje

Vacker havsutsikt

Välkommen till Grisslehamns kanske finaste utsikt genom stora panoramafönster i detta hus om 110 kvm med källare, gästhus och garage på en strandnära tomt om 1460 kvm centralt belägen vid den gamla ångbåtsbryggan.

Det välskötta huset har renoverats löpande de senaste åren med bland annat, ny bergvärme, nytt kök, nytt badrum, ny fasad, dörrar och fönster. Här bor man bekvämt på entréplanets 110 kvm med tre bra sovrum, allrum, vardagsrum, matrum, badrum och kök, men behöver man mer yta finns ytterligare 110 kvm i källaren med badrum, tvättstuga, bastu/relax och förråd. Från vardagsrum, matrum och kök har men en otroligt vacker utsikt över inre hamnen i Grisslehamn.

Den välskötta trädgårdstomten har stora plana gräsytor för lek och spel, lättskötta och välordnade planteringar, härligt soligt altandäck med damm, skyddande häckar och en välordnad asfalterad uppfart med plats för flera bilar. På tomten finns en gäststuga om ca 25 kvm (attefallshus) från 2016 med allrum, pentry, sovalkov, sovloft och badrum med dusch, handfat och WC. Här finns även ett garage om ca 30 kvm med plats för en bil och förråd.

Grisslehamn är en av landets kändaste sommaridyller, det var här Albert Engström, Zorn, Krüger och den övriga kultureliten spenderade somrarna vid i början av förra seklet. Här finns tennisbanor, padel, seglarskola, åretrunt öppna butiker och restauranger, ett av Sveriges främsta spahotell m.m. Listan kan göras lång, men bor du i Grisslehamn så hittar du alltid något att göra på somrarna!

Välkommen på visning


Boarea/biarea
110/110 kvm
Driftkostnad
35 230 kr/år
Tomtarea
1 460 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ekbacksvägen såldes av oss 2023-07-12. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Ekbacksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.