Ryssuddsvägen 17 / Fjällboholmar / Grisslehamn / Norrtälje

Badrocksavstånd till vacker havsstrand

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
27 348 kr/år
Tomtarea
2 040 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ryssuddsvägen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Ryssuddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fjällboholmar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett havsnära läge med en liten stig direkt från tomten till den natursköna stranden vid Fjällboholmar ligger detta nybyggda fritidshus om 80 kvm med gästhus om 30 kvm på en lättskött naturtomt om 2040 kvm.

Huset som uppförts 2014 har modern standard och en optimal planlösning med vardagsrum med täljstenskamin och kök i öppen plan, tre bra sovrum samt stort badrum med dusch, handfat, vattentoalett och tvättmaskin. Runt huset i söder och väster ansluter ett stort soligt altandäck som sammanbinder huset med det rejäla gästhuset från 2009 om 30 kvm med pentry och plats för fyra till fem bäddar. På tomten finns även en friggebod om 15 kvm som används som snickarbod men som enkelt kan inredas till gäststuga.

Den härliga, havsnära naturtomten ligger lugnt belägen längst in på återvändsgata utan trafik och med en fin ordnad stig som ansluter direkt ner till den fina stranden vid Fjällboholmar bara ca 180 m bort. Tomten har en del anlagd plan gräsmatta för lek och spel, ordnad uppfart för två bilar samt en stor del lättskött naturtomt med vacker gles tallskog ner mot havet som anas mellan träden.

Läget är det bästa möjliga i området med bara en enkel promenad till stranden, klipporna och den fina gemensamhetsanläggningen med tennisbanor, fotbollsplan, lekplats, bastu, dusch, toalett och tvättstuga. Här bor man enkelt och bekvämt i ett nybyggt hus nära havet i ett välskött och välordnat område med midsommarfirande och andra aktiviteter.

Välkommen till Fjällboholmar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fjällboholmar

I området finns en rejäl föreningslokal med dusch, bastu och toalett samt tvättmöjligheter. Här finns tennisbanor, fotbollsplan, lekplats med barnpool samt en mycket fin badstrand. https://www.fjällboholmar.se

Grisslehamn

Fjällboholmar ligger ca 5 km från sommaridyllen Grisslehamn som har flertalet restauranger och affärer att besöka. Hotell Havsbaden är ett populärt hotell med spa anläggningar och fina rum att bo i, mat i hög klass serveras även på detta hotell. Eckerö linjen har en utgångspunkt i Grisslehamn med kryssningar som tar dig till Åland.

Väddö Gårdsmejeri

Ca 11 km från Fjällboholmar ligger Väddö Gårdsmejeri som är ett populärt resmål. Här finns restaurang som serverar hamburgare med kött och cheddarost från den egna gården och grönsaker från närliggande leverantörer. Väddö Gårdsmejeri producerar även glass som levereras till livsmedelsbutiker runt om i Roslagen. Glassen går att köpa direkt på Bondens Glasskalas.

Badstrand

Precis intill gemensamhetsanläggningen finns en vacker badstrand med mjuk och fin sand. Vattnet vid stranden är grunt och skyddat från en liten ö så temperaturen blir mer behaglig just i detta område.

Natur

Runt om Fjällboholmar finns mycket fin natur med skogar och stor kustlinje. De större naturområdena uppskattas både av de boende och husdjur. Här finns också naturreservatet kring Tullviksbäcken att utforska.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.