Skatuddsvägen 79 / Grisslehamn / Norrtälje

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea/biarea
108/31 kvm
Driftkostnad
21 681 kr/år
Tomtarea
4 950 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-10-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Skatuddsvägen såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Skatuddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grisslehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välskötta och väl omhändertagna vinterbonade fritidshus om ca 140 kvm (108 boa+31 bia) på en plan fin trädgårdstomt om 4950 kvm med gångavstånd till havet och Grisslehamn. Fastigheten har hela 18 bäddar.

Det välvårdade huset har två bra sovrum samt sovloft, stort välutrustat kök, nyrenoverat badrum med vattentoalett samt en gäst wc. Stort vardagsrum med en härlig rymd. Huset är ihopbyggt med gästhuset som är fördelat i två separata rum med egna ingångar. På tomten finns även ett poolområde med stort soldäck och en vedeldad bastu, garage, flera förråd mm.

Den fina, havsnära trädgårdstomten har plana gräsytor för lek och spel, fruktträd, fina buskar och välskötta planteringar samt en stor ek som ger hela tomten en härlig karaktär. Från tomten når man lätt havet bara några hundra meter bort med klippor, stenstränder och underbara havsbad. I närheten ligger även sommaridyllen Grisslehamn med restauranger, caféer, mataffär, fiskaffärer, tennisbanor, seglarskola, SPA hotell och Ålandsbåten.

Välkommen till Skatuddsvägen 79.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grisslehamn

I Grisslehamn får du en fritid med många kvaliteter - oavsett årstid.

Nöje och kultur

Albert Engström, med sin enorma produktion av bl. a. karaktäristiska Rospiggar i form av både teckningar och historier, levde och verkade i Grisslehamn. Hans bostad är nu ett museum och ligger i närheten av hans ateljé - som också är ett sjömärke för sjöfarande på Ålands hav.

Fritid

Grisslehamn kan även liknas vid ett sommarparadis med bad och övriga aktiviteter vid Ålands hav. GMSS anordnar kurser för segelbåt och olika jolletyper. På närliggande tennisbanor finns en aktiv klubb med utbildningsverksamhet. Varje år genomförs Postrodden med gamla bruksbåtar vilka rors och seglas mellan posthusen i Grisslehamn och Eckerö. En stor folkfest.

Kommunikation

SL-bussar går till Tekniska högskolan från Grisslehamn.

Området

I Grisslehamn finns mataffär (apoteks- och systembolagsombud), kiosk/grill (ATG-ombud), fiskeaffärer, restauranger, hotell med spa, gym, pubar, museum samt färjetrafik till Eckerö på Åland. Du kan ta en tur fram och tillbaka över dagen och äta gott. Möjlighet till båtplats finns vid Grisslehamns marina och camping som även har vinterförvaring.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.